Verdens beste lesere

Hurra! Jeg har fans!

Jippi!

Bloggosfæren er jammen et fint sted å være. I går fikk jeg denne tegningen fra en av leserne mine, MammaLi, som står bak den morsomme og skrå bloggen Muligt. Etter at jeg fulgte bloggen hennes satte hun seg ned og laget en egen tegning av meg. Stas!

Flying Culinary CircSUS!

Hun skriver: «De oransje tingene rundt er forresten tranfisker.  Noe som gikk rett ned med et stort NAM etter kveldsgrøten. Hihi. Så tusen takk for at du blogget om akkurat det tipset akkurat i går.» Tranfiskinnlegget hun snakker om finner du her.

Som om ikke det var nok har en annen leser, Christina, som blogger om alle de fine hobbyprosjektene sine på «Livet i ville vesten» heklet en uglelue til datteren sin inspirert av dette blogginnlegget mitt.

Christina og jeg har faktisk gått på samme barneskole i Drammen. Jeg stiller meg sterkt tvilende til om hun hadde samme håndarbeidslærer som meg.

Christina skriver: «Jeg er blitt fast leser av bloggen, i min morgenrutine er det slik: sjekk epost, les aviser, les Susanne sin blogg.» Jei! Mer av sånt!

Laget en fin niste? Lekt med kritt og kamera? Funnet på noe annet lurt? Send meg gjerne en mail på susannekaluza(at)gmail.com om du har blitt inspirert av noe jeg har skrevet. Jeg blir superglad for alle tilbakemeldinger!

In English: I’ve got fans! The blogger behind Muligt sent me this drawing she made of me. And Christina, who blogs about her lovely crafts project at «Livet i ville vesten» made this cute owl hat after reading my blog post about my sons Etsy hats. I adore it! Do send me a mail on susannekaluza(at)gmail.com if you are inspired by anything you find on my blog. I would love to hear about it!

 

No Comments
 • Christina

  22/03/2012 at 18:34 Svar

  Så koselig at du nevner meg og bloggen min. Jeg ser frem til flere gode og inspirerende innlegg hos deg.
  Ha en fin kveld

 • MammaLi

  22/03/2012 at 19:53 Svar

  Slenger meg med på å takke jeg også. 🙂 Merker at det er litt sats å bli nevnt på andres blogg. Hehe.

 • Åshild

  22/03/2012 at 20:58 Svar

  Takk for tipset om Pinterest! Du har rett at det er litt avhengiheitsskapande. Måtte liksom sjekke ut «alt» i starten. Takk også for fin blogg som eg nyleg begynte å følge. Og du, egg molds er på veg til meg i posten.

  • susannekaluza

   22/03/2012 at 22:07 Svar

   Å, så gøy at du blir inspirert Åshild! Pinterest er faaarlig faaarlig. Må holde meg helt unna de dagene jeg har deadline på noe ellers er det så lett å bli fanget. Håper du blir fornøyd med eggmoldsene dine. Del gjerne dine erfaringer når du kommer i gang. Og tusen takk for at du følger bloggen. Har masse ideer, så håper jeg kan fortsette å inspirere deg fremover 🙂 Mange klemmer fra Susanne

Post a Comment