Giveaway! Verdens beste matboks

Jeg får stadig spørsmål om hvor jeg kjøper de fine lunsjboksene mine.

Boksen heter Laptop Lunchbox og vi har brukt dem i snart fire år. De fire boksene inni gjør at det er lett å sende med friske bær og grønnsaker uten at alt blir hevet sammen i en uappetittelig mos av brødsmulemarinerte jordbær og fuktige skiver (Mer om mitt traumatiske forhold til matboksmat her) Nisteboksen er ikke bare for barn. Du kan like gjerne pimpe opp gårsdagens middag til en lunsj som får kollegaene dine til å sikle misunnelig over den prefabrikerte fiskegratengen fra Sodhexo.

Spinattortilla med fetaost, riskjeks, artisjokksalat med chili og røkelaks.

Jeg unner alle -uansett alder- god og fristende lunsj. Derfor har jeg lyst til å gi bort en splitter ny nisteboks til dere! Nisteboksen kommer fra Høstbarn, og mer om hvorfor jeg synes den er genial finner du her.

Lyst på en matboks? Alle får tre muligheter til å vinne:

 1. Du får ett lodd for å anbefale bloggen eller ett av innleggene på Facebooksiden din (send meg linken i kommentarfeltet.)
 2. Du får ett lodd til for å trykke på knappen som gjør at du følger bloggen min. (Nevn det i kommentarfeltet så jeg har oversikt)
 3. Du får lodd nummer tre for å anbefale et innlegg fra bloggen min i et debattforum på nett (sende meg linken i kommentaren din)

Vinneren vil bli kåret på bloggen på fredag. Lykke til!

Polarbrød med makrell, polarbrød med salami og aioli, mandarinbåter og agurkskiver.

 In English: I adore my lunchboxes from Laptop Lunches. It’s not only for kids, you might as well use it to pimp up your left overs and bring to work, like I’ve done here. My Laptop Luncbox is packed with a Spanish tortilla omelett with spinach and feat cheese, artichoke salad with chili flakes, rice crackers and smoked salmon. My daughters lunch is round bread (called Polarbrød) with mackrell spread, round bread with aioli and salami, mandarin segments and cucumber slices. Now I’m giving you all the chance to eat such great lunches, and have a Laptop Lunchbox to give away. You get three chances to win:

 1. Recommend this blog or one of the blogposts here on you Facebook wall (send me a link in the comments section)
 2. Click on the button on the right hand side to follow my blog simply (mention that you’ve done it on your comment)
 3. Recommend one of my blogposts on a web based discussion board (and send me the link)

I wish you all the best of luck!

No Comments
 • LeChef

  27/03/2012 at 18:24 Svar

  Hei S,
  Mener du at du har brukt de samme biksene i 4 år? I så tilfelle er kvaliteten veldig bra

 • susannekaluza

  27/03/2012 at 18:36 Svar

  Hei, ja, jeg har brukt samme boksen hver dag siden datteren min begynte i barnehagen. Så kjøpte jeg en til da sønnen min skulle begynne, og det er de to jeg har. I bruk hver dag, og jeg kjører de til og med i oppvaskmaskinen selv om ytterboksen eeeegentlig skal vaskes for hånd.

  • LeChef

   27/03/2012 at 19:24 Svar

   La meg se om jeg klarer å skrive boks uten i denne gangen 🙂
   Fra spøk til revolver, da er de egentlig ganske rimelige!

   • susannekaluza

    27/03/2012 at 19:41 Svar

    Ja, de er ikke noe slitt, heller. Den lilla er den eldste og tror den fint holder i mange år til 🙂

 • Janne Nerheim (@jannenerheim)

  27/03/2012 at 20:56 Svar

  Hei Susanne!
  Følge bloggen din – og har forelska meg i både lunsjboks og hjerteegg. Så – eg har skreve et innlegg om bloggen din på min blogg (http://jannenerheim.blogg.no/1332881206_superheltmamma.html). Håpe da kvalifisere te deltakelse i konkurransen om ein heilt egen laptop lunchbox te vår little familie:) Da hadde vore skikkeli stas. Uansett, kjekt å dela ein av dine goe idea med dei som lese min blogg!
  Janne

 • Janne Nerheim (@jannenerheim)

  28/03/2012 at 08:14 Svar

  Då e den delt på facebook og:-)

 • Janne Nerheim (@jannenerheim)

  28/03/2012 at 08:16 Svar

  Og eg følge bloggen din gjennom bloggknappen! Tre av tre ønsker – sim sala bim! 😉

  • susannekaluza

   28/03/2012 at 16:33 Svar

   Hei Janne,
   tusen takk for hyggelig omtale! Det var jo veldig fine ord 🙂 Gøy å lese bloggen din. den skal jeg jammen følge med videre! Tre lodd er registrert. Mange klemmer fra Susanne PS: Elsker barnenavnet ditt!

 • Mariann Bendiksen

  28/03/2012 at 08:35 Svar

  Hei! Super blogg Susanne:)
  Jeg har anbefalt og lagt ut en link til bloggen din på min face side + trykt på knappen for å følge bloggen din. Virker som en super matboks så må jo delta i konkurransen;)

  • susannekaluza

   28/03/2012 at 16:34 Svar

   Hei Mariann,
   tusen takk for fin tilbakemelding! Veldig hyggelig at du liker det jeg skriver 🙂 To lodd er registrert. Mange klemmer fra Susanne

 • Marianne

  28/03/2012 at 08:49 Svar

  Kjære Susanne, det er en fornøyelse å anbefale bloggen din! (:
  http://www.facebook.com/profile.php?id=100003256363067
  Har også trykt på bloggknappen og svart på masse greier. (:
  klem

  • susannekaluza

   28/03/2012 at 16:35 Svar

   Kjære Marianne, tusen takk! To lodd er registrert! Mange klemmer fra Susanne

 • Siw

  28/03/2012 at 18:27 Svar

  Jeg har blitt følger, så ett lodd på meg. 🙂
  Har egentlig to bokser som barna bruker, men nå ønsker jeg meg en selv. 🙂

  • susannekaluza

   28/03/2012 at 18:34 Svar

   Hei Siw, matboksen funker minst like fint for voksne. Jeg pleier å rappe den om et av barna er hjemme fra barnehagen 😉 Mange klemmer fra Susanne

 • ingridstrand

  28/03/2012 at 19:43 Svar

  Nå følger jeg bloggen din, så da blir det masse god lesing på meg (og kanskje en matboks *krysser fingrene*) =)

  • susannekaluza

   28/03/2012 at 20:06 Svar

   Så gøy, Ingrid! Har masse ideer til ting jeg har lyst til å blogge om, så håper jeg kan gi deg god lesning i lang tid fremover. I morgen kommer en av mine kjappeste hverdagsmiddager (sitter og skriver ut oppskriften nå). Håper du vil like den 🙂 Mange klemmer fra Susanne

 • hannecarine

  28/03/2012 at 20:00 Svar

  Hei ! For en fantastisk blogg ! Så en venninne anbefale den på på facebook, og det endte opp med at jeg leste igjennom alle innleggene dine uten stopp 🙂 Som (fryktelig stolt) tante(og verpesjuk høne), er det masse flotte tips her ! Utrolig morsomt med en blogg man faktisk ender opp med å lese, ikke bare raser igjennom bildene 🙂
  Også var du jo utrolig flott i tillegg !
  smack! en ny, fast leser i boks 🙂
  -Hanne Carine

  • susannekaluza

   28/03/2012 at 20:08 Svar

   Ojojojoj, så utrolig hyggelige ord! Tusen takk, Hanne Carine, nå ble jeg glad 😀 Tenker å komme med mer bursdagsgavetipsideer utover, så mye muligheter til å bli (enda mer) supertante! Takk for at du vil bli med videre 🙂 Mange klemmer fra Susanne

 • Anne

  28/03/2012 at 20:05 Svar

  Da har du en følger til – meg! Du har en kjempefin blogg, og de matboksene ser geniale ut.

 • […] Kaluza Hopp til innhold HjemOm megSkrevet ← Giveaway! Verdens beste matboks 29. mars 2012 · 00:30 ↓ Jump to […]

 • Nennes

  29/03/2012 at 08:21 Svar

  Denne så jo super ut!
  Har prøvd å legge meg til som følger…men ser ut som noe ikke virker helt…
  Denne hadde vært super, min sønn tåler ikke e-stoffer/konserveringsmiddler så han har med litt annen mat enn andre og energidrikker på skolen.

  carpe diem!

  • susannekaluza

   29/03/2012 at 09:18 Svar

   Da er det ekstra viktig med en bra niste ja. Og særlig en som gir rom for friske grønnsaker, bær, egg osv. Vil tro det kan være en utfordring å unngå e-stoffe rog konserveringsmidler i dagens samfunn, men egentlig burde vi jo alle spise mindre av det, og mer enkel, hjemmelaget mat av friske råvarer. Så bra du fikk til å følge bloggen til slutt. Jeg lager stort sett alltid middag fra bunnen av, og har sjelden tid til å stå i mer enn 30 minutter, så håper du kan plukke opp noen flere tips etterhvert 🙂 Mange klemmer fra Susanne

 • Abc

  29/03/2012 at 08:35 Svar

  Herlig matboks! Er følger. Spirulin@hotmail.no

 • Nennes

  29/03/2012 at 09:00 Svar

  Nå fikk jeg det til, følger deg nå!

  🙂

 • vigdis

  29/03/2012 at 10:37 Svar

  *fineste matboksen; klart jeg er med på giveawayen! to lodd til meg (anbefalte bloggen på facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=536815890, og er følger av bloggen).
  fin dag til deg* vigdis

  • susannekaluza

   30/03/2012 at 07:33 Svar

   Så hyggelig! Ha en fin dag du og 🙂 Mange klemmer fra Susanne

 • Tante Tinè

  29/03/2012 at 10:56 Svar

  Da tar jeg gjerne 2 lodd og krysser fingrene for masse vinnerlykke. Denne matboksen så jo kjempesmart ut.

  Link til facebooksiden min hvor jeg anbefaler din blogg: https://www.facebook.com/home.php#!/kristinesen

  Mvh. kristine907@gmail.com

  God påske alle sammen 🙂

  • susannekaluza

   30/03/2012 at 07:34 Svar

   Tusen takk! God påske til deg og, Kristine! Mange klemmer fra Susanne

 • livelovelaugh

  29/03/2012 at 12:12 Svar

  For en fin blogg, jeg følger gjerne. ++!

 • Christina

  29/03/2012 at 17:41 Svar

  Jeg har anbefalt bloggen din på fb sida mi, jeg følger allerede og har anbefalt deg her
  http://www.casakreativ.no/forum/showthread.php?p=163378#post163378

 • […] PS: Nå er siste sjanse til å bli med på ukas give away og vinne en av de superpraktiske matboksen… […]

 • Camilla

  30/03/2012 at 10:55 Svar

  Hei! To lodd på meg 🙂

  Mvh Camilla, toyotacrown (ætt) hotmail.com

 • Silje

  30/03/2012 at 13:11 Svar

  Følger bloggen 🙂

 • monicakarin

  30/03/2012 at 19:20 Svar

  Jeg følger deg på BlogLovin & har delt på Facebook siden min.
  https://www.facebook.com/monica.k.schulz

  Jeg digger den lunsj boksen,ingenting er så kjedelig som å ha en matpakke med grovbrød skive med svett ost og vissen paprika…
  Så jeg har så utrolig lyst på en slik boks,slik at jeg kan begynne og ha med en MYE mer fantasifull lunsj med.. Ble sulten da jeg så bilde ditt her..

  Stor Påske hilsen til deg fra emg Monica Karin

  • susannekaluza

   01/04/2012 at 14:34 Svar

   Så hyggelig, Monica Karin 🙂 Noterte deg ned før vinneren ble trukket. Håper du henger med videre, kanskje dukker det opp en ny sjanse? God påske! Mange klemmer fra Susanne

Post a Comment