Shoppingtips: Hulahåndklær og ting med ugler på

Da jeg kom hjem i går var det pur byidyll i bakhagen, med masse småbarn med runde, vinterhvite rumper som hvinte og lo mens de løp gjennom det iskalde spredervannet igjen og igjen. Tilslutt tok de seg – svært skeptiske- en pause for å varme seg under håndklærne.

Lurer på om de driver med sprederbading i andre land eller om det er en særnorsk oppfinnelse kokt opp i et land der vi synes 19 grader i vannet er «varmt»? Det er jo unektelig litt spesielt å digge å bade i en drikkevannskald gressvanner?

Nuvell. Er det noe jeg digger er det barn pakket inn i håndkler. Så myke og lette å plukke opp å knusekose, og aller mest digger jeg barn i håndkler med hetter som gjør at de ser ut som små dyr eller annet gøy. Cuteness! Dere vet jeg elsker Etsy. (Sjekk favoritt pandalua til sønnen min eller min beste idé til dåpsgave.)Du kan derfor tenke deg PayPal kontoen min gikk i spinn når jeg kom over disse håndklærne laget av seksbarnsmoren Janel fra Idaho.

Digger hengeørene på denne hunden:

Blomsten er en genialt enkel idé:

mens ugler sjelden blir feil.

Apropos ugler. Har du sett denne fabelaktige videoen om fuglegalskap på alt fra tapeter, vesker, klær (og håndklær)?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=SQ70Lxi6itI]

If you don’t like it then you shoulda put a bird on it!

Men, nok digresjoner: Uglehåndkleet og de andre ligger på rundt 250 kroner. Du kan også få brodert inn navnet på barnet, noe som gjør det til en kul gaveidé. Orker du ikke vente på shipping fra USA? Disse håndklærne fra Kid ligger på hundrelappen, og selv om jeg er skeptisk til at kjører klassisk kjønndeling selv på håndkler (pirat/prinsesse) måtte jeg smile av disse. Kan jo kjøre huladanser til lillebror:

og pirat til storesøster, eller hva?

Hva synes du om at alt fra plaster til håndkler blir kjønnsdelt? Er det virkelig så vanskelig å lage ting med krokodiller, aper, fisker, bamser og andre ting som alle barn liker? Og innrøm det: Hvor mange ting eier du med en ugle eller annen fugl på?

Rosa håndkle med krone og diamanter. Høres ut som en bursdaggave til storesøsteren min.

In English: I love these towels from Rubadub baby. Even though birds are quite a cliche these days, the owl towel is just adorable. Norwegian high street store Kid also has these cheap, only a bit gender divided, towels. But I can buy the hula dancer for my son and the pirat for my daughter or what?

No Comments
 • Hanna

  23/05/2012 at 10:41 Svar

  Jeg skjønner jo at selv om jeg bruker mye tid på etsy, så bruker jeg ikke NOK tid på etsy… 😉

  • susannekaluza

   24/05/2012 at 13:02 Svar

   Hehehe. Kan aldri bruke NOK tid på Etsy 😉

 • Karoline

  23/05/2012 at 16:03 Svar

  JAAAAA jeg vil ha rosa håndkle med krone og diamanter

  • susannekaluza

   24/05/2012 at 13:03 Svar

   Hehehehe. Tenkte jeg meg det ikke 😀 Godt det ikke er lenge til bursdagen din!

 • Christina

  24/05/2012 at 12:32 Svar

  Det rosa håndkle er midt i blinken til Karro 😉

  • susannekaluza

   24/05/2012 at 13:11 Svar

   Ikke sant?? hun som til og med har rosa dykkerutstyr 😉

Post a Comment