Sommertipset: Peter Pan i parken

Ukas helgetips er både en idé for helgen og for hverdagene denne sommeren. Tradisjonen tro setter nemlig andreklassestudentene ved Teaterhøyskolen opp et stykke for barna i teaterteltet til høyre for Monolitten i Frognerparken i sommer. Årets stykke er intet ringere enn Peter Pan!

¨
Stykket er litt modernisert i forhold til originalen: Wendy er blant annet alene hjemme fordi moren har dratt på ferie med en chartervenninne. Ellers kan vi forvente alle ingrediensene vi elsker fra fortellingen: Ilske sjørøvere, lekne gutter, en bestemt liten alv og mye tull og tøys. Vi har vært på Teaterhøgskolens sommeroppsetning hvert år siden vi fikk barn, og det er alltid høy kvalitet.

Gjengen som skal more Oslobarn i sommer.

Billetter koster 100 kroner for barn og 150 for voksne. Erfaringsmessig lønner det seg å kjøpe billetter på forhånd. I fjor husker jeg det var en gjeng av skuffede barn utenfor teltet da vi skulle på forestilling, fordi foreldrene tydligvis hadde lovet teater, men så var bilettene utsolgt. Rookie mistake!  Stykket har 3 forestillinger daglig: klokken 11, 13 og 18 og det er fortsatt noen billetter igjen til både lørdag og søndag. Deretter spiller de stort sett hver dag (mandager fri) fram til søndag 15. juli. Sjekk hele spilleplanen her. Perfekt også for alle som kommer utenbysfra og skal ha noen dager i Oslo med barna i sommer.

Hva er deres planer for helgen? Har du startet ferien ennå?

In English: If you are in Oslo this summer, check out the childrens play Peter Pan in the tent to the left of Monolitten in Frognerparken. There are three plays every day except Monday, and tickets are 100 NOK for children and 150 for adults.

No Comments
 • Bente Kaluza

  22/06/2012 at 15:56 Svar

  For Drammen – prøv Holmennokken med aktiviteter for små og store og kjempebål fra kl.20.00. GRATIS.

 • Bente Kaluza

  22/06/2012 at 15:56 Svar

  For Drammen – prøv Holmennokken med aktiviteter for små og store og kjempebål fra kl.20.00. GRATIS.

 • susannekaluza

  24/06/2012 at 17:35 Svar

  Det hørtes også hyggelig ut 🙂

Post a Comment