Sommertipset: Piratcruise

Mine små sabeltenner utforsker dødningeskallehulen i Abra Havn.

Dere vet barna mine er store sjørøverfans. Ok da, jeg skal innrømme jeg har fyret litt oppunder selv når det gjelder datteren min. Var så glad når hun for et par år siden viste bittelitt interesse for noe annet enn Disney prinsessene så jeg røk rett ut og kjøpte fullt Sabeltannkostyme til henne på Finn.no Nå digger både hun og lillebror å leke med Sabeltann-sverdene og kan de fleste Sabeltannsangene på rams.

Men vi må ikke reise til Abra Havn for å oppleve sjørøvermoro i sommer (selv om det er helt topp i Abra!) Hver søndag hele sommeren seiler nemlig en sjørøverskute på tokt i Oslofjorden.

Toktet varer 1,5 time og ombord får barna være med på skattejakt, piratdans og flaskepost. De blir malt i ansiktet og får sjørøverpølser og piratvafler.

Hiv og hoi og en flaske med rom.

«Den sorte jomfru» seiler fra Rådhusbrygge 3, like ved Aker Brygge, kl 12 og 14, hver søndag fra 20. mai til 9. september. Oppmøte minst 15 minutter før. Billettene er dyre, men billigere enn en tur til Abra Havn. 199 kr pr pirat eller 500 for en familie på fire.

Skip o hoi!

Vi har ferie fra mandag av og da ligger to forhåpentligvis solfylte sommermåneder foran oss. Skal en tur til London i juli, men ellers er kalenderen deilig blank.

Vet du om noe gøy det går ann å ta med barna på, enten et par timer eller for en liten dagsutflukt i sommer?

In English: This summer you can board a real piratship (ok, almost real) in Oslo. The kids get to join a treasure hunt, learn a pirat dance and get their faces painted. The piratcruise costs 500 NOK for a family of four (199 for each pirat normally) and lasts 1,5 hours. «Den sorte jomfru» sails from Rådhusbrygge 3, close to Aker Brygge at 12 and 14 o clock every Sundat from  May 20th – September 9th. Ship o hoi!

No Comments
  • Maiken

    29/06/2012 at 21:47 Svar

    Hei. Leser bloggen din, og syns den er super! 🙂 Tips til utflukt til sommeren om du/dere ikke har vært der er Sølvgruvene (Kongsberg). Fikk nylig terningkast 6 i den store sommertesten i VG. Der tar man et skranglete tog 2300 meter inn i gruvefjellet med omvisning og skattejakt. Bare en liten time fra Oslo, veldig gøy for store og små! God tur! Maiken.

  • susannekaluza

    30/06/2012 at 20:38 Svar

    Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Maiken! Og takk for topp tips! Kongsberg er et strålende tips, det må jeg jammen sjekke ut 😀

Post a Comment