Første sniktitt på boka

Etter en intens dag i går der jeg fikk bokstavelig talt hundrevis av mail, SMS, gratulasjoner og diverse tilbud om jobb og samarbeid  står jeg nå på hodet nedi flytting og bokinnspurt.

Fikk akkurat tilsendt en layoutskisse fra redaktøren min som jeg skal korrekturlese i kveld, og den ser så fin ut! Agnete har tatt så nydelige bilder og Johanne -designeren- er så flink til å gjenskape akkurat den humoristiske, uhøytidelige, fargesterke steminnger jeg ønsker!

Coveret er nå så godt som klart så ville bare dele det med dere før jeg stuper ned i murpuss og pappesker igjen:

Og så løfter du bare opp matboksen én gang til lille venn..

Coveret er virkelig et familieprosjekt, for det var mannen min som kom på ideen med å stikke ut tittelen av Norvegia, mens sønnen min fikk være hjemme fra barnehagen for å være»håndmodell». Vi satte matboksen på et stykke farget ark på stuebordet, Agnete sto over med kamera og jeg sto bak og ga lillebror ett og ett bringebær for hver gang han holdt rundt matboksen og løftet den opp. Snakk om barnearbeid!

Måtte lage opp den ostetittelen et par ganger da for hvar jeg litt treg med bringebærene snappet han til seg bokstavene og gumlet de fornøyd i seg. Men ble jo bra til slutt da, synes dere ikke?

En billig og bra bentoboks.

Som jeg har fortalt har jeg testet haugevis med forskjellige matbokser i arbeidet med boka. Den som endte på coveret var en av mine favoritter (selv om min trofaste Laptop Lunchbox fortsatt står mitt hjerte nærmest).

Denne heter Easy Lunchboxes og kommer i en pakke på 4 bokser med lokk. Hver matboks har tre rom, og jeg digger at jeg får plass til hele, doble brødskiver i det store rommet uten å dele dem opp. Den er ikke like romslig som Laptop’en, men en topp boks for de dagene barna bare trenger mat til ett eller halvannet måltid.

Hva synes dere? Ser dette ut som en bok du ville plukket med deg om du så den i butikken?

No Comments
 • Trine Lise Myhre

  05/07/2012 at 10:26 Svar

  Så utrolig kul og fengende! Gleder meg til boka kommer!

 • Bertine & pappa

  05/07/2012 at 10:32 Svar

  Ser helt strålende ut Susanne! Bertine og pappa venter i spenning. Og lykke til med din nye jobb (:

  • susannekaluza

   05/07/2012 at 19:54 Svar

   Takk Steinar! Skal bli mye bra inspirasjon til Bertines nister her. Vet fra ostestesten at hun er streng, men rettferdig, så er spent på å høre hennes dom!

 • bea

  05/07/2012 at 10:35 Svar

  Laptop er bare super! Sitter med den nå høyt oppe på fjellet og nyter god medbrakt. Gleder meg til boken. Lykke til 🙂

  • susannekaluza

   05/07/2012 at 20:01 Svar

   Så hyggelig å høre! Det blir i kjent stil maaaasse laptopnister i boka:)

 • Hildegunn

  05/07/2012 at 10:46 Svar

  Jippi.. Gleder meg til boka kommer. Regner med en signert utgave 😉

 • Lene Dahl Nilsen

  05/07/2012 at 10:52 Svar

  Ja, dette er inspirasjon! Denne kommer jeg til å kjøpe:) Har alltid lyst til å lage noe spennende niste til dattera mi, men har verken hatt fantasi eller inspirasjon….

  • susannekaluza

   05/07/2012 at 20:03 Svar

   Da er denne perfekt for deg Lene! Vanskelig å være kreativ etter en lang og slitsom dag. Da tenker jeg denne boka kan være en sånn man har liggende på kjøkkenbenken og blar i for å få litt ideer kjapt! Håper du vil like den 🙂 God sommer til deg! Mange klemmer fra Susanne

 • Cecilie

  05/07/2012 at 11:01 Svar

  Coveret var skikkelig «fresht»!
  Fint med en bok som inspirerer til mer spennende matpakker.

 • Regine Lind

  05/07/2012 at 14:21 Svar

  Utrolig spennende tid fremover 🙂

  Lykke til med alt. Kommer garantert til å kjøpe boka.

  Regine.

  • susannekaluza

   05/07/2012 at 20:08 Svar

   Veldig spennende! Ny jobb, nytt hus, ny bok: puh! Håper ærlig talt 2013 blir hakket roligere 😉 Men gøy med litt action da!

 • Hanna

  05/07/2012 at 17:53 Svar

  Kult cover med fine, sterke farger! Gleder meg 🙂

  Høres ut som du har dreis på å lære barna triks. Neste steg er klikkertrening! 😉

  • susannekaluza

   05/07/2012 at 20:09 Svar

   Hahaha! Definitivt! Jeg burde booke opp med dyrepasserne i Kristiansand og lære noen triks;-)

 • irene (@littvrien)

  05/07/2012 at 18:48 Svar

  kult cover, gleder meg til å bla i boka

 • litloo

  05/07/2012 at 20:17 Svar

  Gleder meg utrolig til boken din kommer, og skal definitivt ha den! Begynner i barnehage i August her og er så spent at.

  • susannekaluza

   05/07/2012 at 20:25 Svar

   Tusen takk! Det går sikker veldig fint, selv om det lett kan ta noen uker før det går knirkefritt med levering. Et tips er å la far ta levering, av en eller annen grunn har barna mine sjelden grått da, mens å si headet til mamma er myyye hardere. Så med Nr 2 tok min mann leveringenenså ofte vi fikk til helt til lillemann var trygg og glad i sin nye verden. Og med fin niste blir dagen straks litt bedre 🙂 Mange klemmer fra Susanne

 • Mari - Sikring av barn i bil

  05/07/2012 at 20:21 Svar

  Det var et kreativt og lekkert bokomslag, Susanne. Jeg syntes det var artig å lese om hvordan dere gikk frem for å lage omslaget. Både hjemmelagd nistemat og bokomslag på en gang, det er ikke verst! Boken skal garantert inn i mitt hus 🙂

  • susannekaluza

   05/07/2012 at 20:26 Svar

   Tusen takk Mari! Agnete, fotografen, er FLINK!

 • Kjempefin forside! Det er en bok jeg hadde lagt merke til! Å trykke ut bokstaver i norvegia var genialt! For en smart mann du har! Inspirasjon når det gjelder matpakker tror jeg noe veldig mange trenger, meg selv inkludert! Veldig bra jobba, Susanne!

  • susannekaluza

   06/07/2012 at 18:43 Svar

   Tusen takk! Mannen min er fin ja! Vi tok maaaange varianter til coveret, så veldig fornøyd med at det var hans forslag som «vant» 🙂

 • Øyvind

  06/07/2012 at 02:25 Svar

  Coveret ser så bra ut at jeg får lyst til å spise det!

  • susannekaluza

   06/07/2012 at 18:43 Svar

   Hohoho! Og ostebokstavene blir uthevet med lakk. Du kommer til å elske det, Øyvind!

   • Øyvind

    10/07/2012 at 01:27 Svar

    Digg! Noen har tenkt her

 • Marianne

  06/07/2012 at 14:31 Svar

  Ja, absolutt! Fokus på sunn mat slår aldri feil 🙂 Tid kommer den? Coveret ble så stilig, god idé å stikke ut bokstavene 😉

  • susannekaluza

   06/07/2012 at 19:03 Svar

   Tusen takk! Boka kommer i tide til skolestart, sånn omtrent 15. august. Spent!!

 • LiseM

  08/07/2012 at 18:31 Svar

  så utrolig innspirerende cover! kommer garantert til å kjøpe denne boken med en gang den kommer ut 🙂

 • susannekaluza

  10/07/2012 at 07:50 Svar

  Så hyggelig å høre, Lise!

 • Susanne Kaluza

  17/08/2012 at 10:28 Svar

  […] De gjennomsiktige matboksene heter Easy Lunchbox. Les mer om dem her […]

Post a Comment