Drømmehagen i levende live!

Hvis du tror Beliebers er enstusiastiske fans har du ikke sett et rom fult av to-åringer når Hopsy Daisy dukker opp -i levende live!

Sønnen min klarte ikke holde seg på stolen, men spratt opp og hylte:

– Del el hun! Del el Hopsideisi, mamma! Jeg vil kose Hopsideisi!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0iWqClkCT-0]

I London kan man nemlig gå på Drømmehagen live. Datteren min var litt skeptisk siden Drømmehagen «er for småbarn, mamma», men når jeg sa det var på engelsk, og dermed for skolebarn var hun nesten større enstusiast enn lillebror.

Showet foregår litt nord for London (forbi Hamstead Heath), og det gikk finfint å ta undergrunnen ut og så tusle de ti minuttene bort til showområdet. Det finnes to forestillinger å velge mellom. Vi var på det som handlet om at Makka Pakka skulle (trengs ikke noe geni for å gjette dette:) vaske ansiktene til de andre i Drømmehagen.

Nei, jeg er ikke en tegneseriebæsj. Jeg er bare en barnetvfigur med usunne tvangstanker om vasking.

Vi kom cirka 40 minutter før, noe som var lurt, siden det ikke er nummererte billetter. Dermed fikk vi supre plasser midt foran.

Siden de stort sett kommuniserer med lyder ala hopsidaisy dipsy doo, var det null stress å følge handlingen selv om det lille som ble sagt var på engelsk. Drømmehagen er jo ærlig talt ganske intuitive og repetetive greier. Dølt for oss MTV-generasjonen (jeg snek meg til å lese mail på iPhonen underveis), men småttisene er helt over seg av lykke, og det er jo det som teller, eller hva?

Justin Bieber gå hjem og vogg.

Showet varte i en knapp time, og for en drøy hundrelapp til kunne man få møte en av karakterene fra showet. (Da var sympatisk nok bildet etterpå gratis) Jeg er jo lettlurt når det kommer til slikt så vi må jo nesten teste det og eller hva?

Så fint hår du har, Hopsy Daisy! Er det Adam og Eva eller Inch?

Showet går en uke til i London, så kommer det til Manchester (kombinere med fotballhelg?) og Newcastle, men returnerer til London neste sommer. Her er det bare å begynne å planlegge!

Har dine barn sett på Drømmehagen? Hva synes du? Er det en hyggelig avslutning på dagen eller er dipsydopsydaisy din personlige Clockwork Orange tortur?

Det blir ikke større enn dette her når du er barn i 2012.

No Comments
 • Eivor Barskhet Kirkesæther

  19/07/2012 at 09:22 Svar

  Hei Susanne!
  Jeg ler og smiler hver gang du legger ut et nytt innlegg :o)
  Venter selv barn i September og suger til meg alt jeg kan av råd for tiden. Vil bare si at du er utrolig flink til å ta for deg alle de forskjellige fasene av det å ha barn som vokser.

  Fant bloggen din nokså nylig og har lest igjennom alle innlegg. Du gjør en super jobb! :o)

  • Eivor Barskhet Kirkesæther

   19/07/2012 at 09:23 Svar

   P.S Skulle selvfølgelig være smilefjes i teksten….

  • susannekaluza

   19/07/2012 at 11:21 Svar

   Oj, dette var en utrolig hyggelig tilbakemelding Eivor! Tusen takk! Prøver å ha fokus på å variere både type innlegg, vinkel og aldersgruppe. Veldig glad du liker det jeg skriver! Ønsker deg lykke til i september! Tenk at du har det fineste øyeblikket i ditt liv rett foran deg! Misunnelig:-D

 • Hanna

  19/07/2012 at 11:04 Svar

  O M G. Drømmehagen. En velsignelse og forbannelse pakket inn i ganske skumle dukker med rare lyder. Vi begynte å se Drømmehagen med størstejenta da hun var rundt 7-8 måneder og hun var helt med fra første stund. Det fine er jo at det er lagt opp til små barn, er rolig og uten monstre, men det negative er at har man sett en eller to episoder har man faktisk sett alt. Og da blir det jo en smule kjedelig for oss foreldre.

  • susannekaluza

   19/07/2012 at 11:30 Svar

   Hehehe, det oppsummerer min holdning ganske bra og. Følte virkelig det var en uselvisk kjærlighetshandling å ta dem med ditt. Jeg har ikke et rikt nok indre liv til å holde ut en time Drømmehagen. Heldigvis hadde jeg iPhone, hehe. Og barna var som sagt i syvende himmel. Utrolig gøy å se! (også fikk jeg tre time i Selfridges food hall etter at de hadde lagt seg. Pur prozac! 😀 😀 )

 • irene (@littvrien)

  19/07/2012 at 20:14 Svar

  o lykke <3
  (hva vi foreldre ikke er med på for å glede barna….)

  • susannekaluza

   20/07/2012 at 07:59 Svar

   Hahaha, sant! Moroa for oss lå i å smile av hvor glade de var 🙂

 • litloo

  22/07/2012 at 09:43 Svar

  Oh.My.God. Nå ble jeg nesten like entusiastisk som barna, finnes de virkelig live? Thea hadde jo drept for å få en kos fra Makka Pakka (eller makka makka som han kalles) Jeg tror faktisk at vi bare må en tur til London! Haha de har faktisk en del rare hobbyer i den hagen. Hopsy Daisy digger å kysse ting, Makka Pakka vasker og Hinker Pinkel driver å besvimer til alle tider. Ikke rart siden han aldri sover …

  • susannekaluza

   24/07/2012 at 07:49 Svar

   Hahahaha. En gal gal gjeng! Jeg ble supergira når jeg fant billettene da. Visste det ville gå rett hjem hos minstemann!

 • Carina

  22/07/2012 at 22:45 Svar

  Jeg har (heldigvis) barn som er for store til Drømmehagen, de er 9 og 12. Har sett det sammen med mine tantejenter. For meg er dette for mye «innputt» det blir overload i hjernen min. Jeg blis stresset! Egentlig rart siden det ikke skjer noe.

  • susannekaluza

   24/07/2012 at 07:51 Svar

   Du er heldig. Jeg har mye heller Pippimaraton en hel dag enn å sitte gjennom to episoder av Drømmehagen back-to-back. Det skjer som du sier fint lite. Men barna digger det, og det er vell det som er meningen. Ser barna fortsatt på barne tv når de er 9 og 12? Hvilke program er det som slår ann i den aldersgruppen om dagen?

   • Carina

    24/07/2012 at 14:50 Svar

    Ja jeg er heldig! Mine jenter ser ikke barne-tv lengre, det går mest i Disney-canal for hun på 9 og data for hun på 12.

 • Hjemme igjen! | Susanne Kaluza

  31/07/2012 at 14:01 Svar

  […] en topp tur til London (jeg var på matkurs, mann og barn utforsket byens beste lekeplasser, museer, basseng og […]

Post a Comment