Langt inni skogen den grønne

Hohoho. Etter timesvis med leting gjennom forskjellige fototapeter, fant jeg endelig bildet jeg ville ha på stueveggen, og denne uka har det kommet opp på veggen. Ble det ikke fint?

Topp utsikt mot skogen. Også midt i tjukkeste Adamstua da gitt!

Tapetet henger på stueveggen, midt i mot kjøkkenbaren. Gleder meg sånn til å stå og lage mat og skue utover skogen min! Tapetet fant jeg på Photowall. De shipper fra Sverige, og jeg fikk rullene hjem på under en uke. Liker optimismen som ligger i morgenlyset på bildet.

Ikke like mye optimisme på resten av leiligheten da. Dette er soverommet vårt:

Lyst til å flytte inn her?

Men jeg må si jeg er glad jeg hørte på erfarne fjellfolk, og sørget for å beholde leiliheten vår mens det står på, slik at barna slipper å tråkke rundt i spikre og få astma av å puste inn murpuss.  Har forlengst etablert at jeg ikke er noen interiørigal oppussingsjunkie: Det er bare altfor mye styr og altfor mye penger å bruke på kjedelige ting som varmtvannsbereder og gulvlister. Men nå har jeg hvertfall en fin tapet å se på når jeg kommer hjem, hehe.

Har du pusset opp med barn? Hater du prosessen eller synes du det er gøy å få hjemmet akkurat slik du ønsker?

No Comments
 • irene (@littvrien)

  20/07/2012 at 08:09 Svar

  Det tar jo tid å pusseopp med barn, å syns det er greit å «sende de vekk» eller bo andre steder når ting er helt på styr. (som da vi pusseopp kjøkkenet) Men syns det går helt greit.

  Er veldig flink til å ikke se alt som må gjøres 😉 Å fokuserer heller på hvor heldige vi er som har huset vi har å har fått gjort alt som er gjort, istedet for alt som må gjøres. (men altså drar gjerne inn førstepremien i lotto i morgen gjør ingen ting om unga og jeg kunne reist på ferie å kunne kommet hjem til «ferdig» hus)

  • susannekaluza

   20/07/2012 at 12:37 Svar

   Det høres ut som en veldig god holdning, Irene. Jeg er typen som liker å få ting unna. Så blir det heller være at «fort og gæli» gjør at resultatet kunne blitt 10 prosent bedre om jeg hadde lagt 30 prosent mer energi i det. Tenker som deg at det er bedre å være glad for det huset jeg har enn å irritere meg over at sjatteringen på tregulvet er to toner mørkere enn gulvlistene eller noe sånt 😉 Mange klemmer fra Susanne

 • Vesle Serena

  20/07/2012 at 08:54 Svar

  oh oppussing…har aldri erfart det selv. (ennå) men jeg liker godt skogen! jeg hadde en på soverommet mitt når jeg var liten. så når jeg la meg kunne jeg drømme at jeg var på fjellet og ikke midt i en travel italiensk by.

  • susannekaluza

   20/07/2012 at 12:40 Svar

   Åh, så heldig du var! Synes fototapet er magisk 🙂

 • MammaLi

  20/07/2012 at 09:01 Svar

  Glimrende valg av tapet! 😉 Dere og Mu blir tapetkompiser. Hihi.
  Og ja… Tester jo for tiden både oppussing og flytting med barn. Lett er det ikke! Og ekstremt frustrerende med alle de uten småbarn som skal komme med råd og fortelle hvor enkelt ting kan gjøres. Heldigvis har mormor stilt opp endel med pass og «heldigviS» er PappaDor ubrukelig til både pakking og maling. Så blir mye trilletur på far og mye jobb for mor. 😉
  ( men blir fint da!)

  • susannekaluza

   20/07/2012 at 13:09 Svar

   Mormor’er er gull verdt ja! Mamma og pappa har vært så snille å bo i leiligheten vår og ta seg av møbler som blir levert og pakkeforberedelser mens vi er her i London. Uvurderlig. Håper på en sniktitt på bloggen av huset når dere blir ferdige da! Ha en nydelig sommer! Mange klemmer fra Susanne

 • irene (@littvrien)

  20/07/2012 at 10:59 Svar

  Glemte jo å si at tapeten er lekker!

 • Hildegunn

  20/07/2012 at 11:59 Svar

  Har pusset opp og samtidig bodd der med Sander. Gikk jo fint men litt vanskelig når vi bodde der 2 uker uten kjøkken 😉
  Men alt går jo 🙂
  Kjempe fin fototapet!!
  Savner deg snupp!

  • susannekaluza

   20/07/2012 at 13:11 Svar

   Det der er virkelig gullmedalje i oppussing med barn. Skjønner ikke hvordan dere klarte det! Flinke, Hildegunn! Savner deg og snuppa mi <3

 • Wenke Wüsthoff Jortveit

  20/07/2012 at 12:56 Svar

  Takk for tipset – ELSKET den tapeten !!!

 • Lammelåret

  20/07/2012 at 14:27 Svar

  Bildene fra oppussingsprosjektet får heller fram sukk enn jubel fra meg, samtidig er jeg i dyp beundring for sånne folk som pusser opp med et smil.

  Hadde vært fint om du ville dele flere bilder etterhvert som flere rom tar form, jeg liker nemlig godt å se på hvordan andre tryller med rom.

  Og lykke til!

  • susannekaluza

   24/07/2012 at 07:52 Svar

   Hehehe. Jeg pusser IKKE opp med et smil 😉 Skal se om jeg legger ut noen flere bilder når det er ferdig (som jeg frykter blir sånn i 2014 en gang;-) )

 • Hanna

  20/07/2012 at 15:53 Svar

  Haha, ikke snakk om det! Vi har laget nytt bad i et rom som stod tomt da vi kjøpte det, og det er et prosjekt som hittil har tatt 5 måneder. Tipper det tar minst to til. Det er ikke så mye man får gjort uten barnepass, baby og en toåring som tester ut grenser.

  Kjem

  • susannekaluza

   24/07/2012 at 07:53 Svar

   Hahahaha. Nei, vi har prøvd å bytte på å gå ut i hagen med barna mens den andre jobber som en gal, men det er som du sier, begrenset med effektiv arbeidstid man får klemt inn med to små. Føler med dere, Hanna 😀

 • Hanna

  20/07/2012 at 15:54 Svar

  Haha, ikke snakk om det! Vi har laget nytt bad i et rom som stod tomt da vi kjøpte det, og det er et prosjekt som hittil har tatt 5 måneder. Tipper det tar minst to til. Det er ikke så mye man får gjort uten barnepass, baby og en toåring som tester ut grenser.

  Kjempefin tapet!

 • Karin

  20/07/2012 at 21:40 Svar

  Pusser ikke opp, men bygger hytte med barn. Du kan lese rapporter om familien på seks på to ukers ferie midt i byggekaoset på http://www.byggehytte.com/ Tapeten din er kjempefin! Lykke til videre med opp-pussing 🙂

  • susannekaluza

   24/07/2012 at 08:02 Svar

   WOW! Jeg bøyer meg i støvet! Gleder meg til å følge dere til hytta er ferdig. Ser superfin ut allerede. Så flinke dere er!

Post a Comment