Forsmak i Tara Smak

Fikk Tara Smak i posten i går og der er det jammen en nydelig 8 siders reportasje om boka mi.

VERDENS beste matpakker, faktisk!

Må si jeg ble imponert over layouten. Bildene til Agnete stråler virkelig over flere doble helsider.

Saken er skrevet av Lisbeth Skøelv, og vinkelen er «matpakker fra hele verden». Når jeg er helt tom for inspirasjon til matpakkesmøring, prøver jeg nemlig i blant å gjøre det litt moro for meg selv ved å lage meg et tema.

Er temaet «Italia» fråtser jeg i pastasalater, mozarellakuler, cherrytomater, foccaciabrød, pesto og grissini. Er teamet «Hellas» lager jeg kanskje en nistepakke med yndingspålegget oppi et pitabrød, sender med oliven og fetaost og tzaziki hvis det er til lillebror (men ikke til storesøster, hun er mer kresen i matveien om dagen. Sånn er det jo med barn, man må bare tilpasse til den som faktisk skal spise maten.)

Det nye nummeret av Tara Smak er i butikkene nå, stappfullt av inspirerende oppskrifter og fine bilder, og «I boks» er på vei fra trykkeriet i Finland til en butikk nær deg. Spent!

Hvilke matblader leser du?

No Comments
 • Cecilie

  03/08/2012 at 06:32 Svar

  Så moro med så mye oppmerksomhet rundt boka di, gratulerer så masse!
  Maison Mat og Vin er helt klart favorittmatbladet mitt, men kanskje jeg skal kjøpe Tara Mat denne gangen? 😉
  Klem!

  • susannekaluza

   06/08/2012 at 16:34 Svar

   Tusen takk! Jeg synes de har en nydelig layout og innbydende bilder. Masse inspirerende høstoppskrifter i dette nummeret. Tror jeg skal prøve meg på en kantarellsuppe med eple og en pizza med sopp, chevre og fiken til min veggismann på lørdag. Kanskje med et glass god italiensk rødvin etter at barna har lagt seg 🙂

 • Hanna

  03/08/2012 at 18:56 Svar

  Gratulerer med så mye fine artikler om boka di! Må jo være kjempemorsomt 😀 Jeg gleder meg masse til den kommer!

  • susannekaluza

   06/08/2012 at 17:03 Svar

   Tusen takk Hanna! Ja, det er kjempegøy å se! Overhodet ikke vant til å være på «den siden» av media. Morsom og lærerrik opplevelse. Nå er forresten boka kommet fra trykkeriet, så burde være i butikkene i midten av uka 😀 Stas!

 • Eivor Barskhet Kirkesæther

  03/08/2012 at 18:59 Svar

  Gratulerer med oppslag i Tara og intervju i Drammens Tidende! 🙂
  Gleder meg til boka di kommer ut!
  Den skal kjøpes så snart den er utpakket i bokhandelen 😀
  Blir godt å ha ei slik bok å støtte seg på når tiden kommer for å lillemann skal i barnehagen 🙂 Spesielt siden jeg eier null kreativitet når det kommer til matpakkelaging, så boka di kommer nok til å settes like stor pris på av småen som mora!

  • susannekaluza

   06/08/2012 at 17:05 Svar

   Så bra 😀 Da er det bare å komme seg til bokhandelen på onsdag eller så. Den burde være i hyllene da! Håper du blir fornøyd. Har prøvd å klemme så mange tips som mulig inn i hvert bilde, så håper du kan hente noen lure ideer hist og her og ellers selvfølgelig fylle på med den maten akkurat dine barn liker best 🙂

 • Lammelåret

  03/08/2012 at 19:45 Svar

  Tara Smak er mitt favorittmatblad. Jeg har brukt veldig mange av rettene deres og har rett og slett ikke behov for noe annet blad.

  Gøy at bloggen din og boka di blir tatt inn «overalt» – en god start på ditt nye arbeidsliv!

  • susannekaluza

   06/08/2012 at 17:06 Svar

   Ja, det er deilig. Da har jeg i hvertfall noe inntekter, selv om det visstnok tar månedsvis å få royalty fra boksalg. Veldig glad i Tara Smak jeg og. Masse gode oppskrifter i det nye nummeret!

 • Christina

  05/08/2012 at 12:19 Svar

  Da får man vel kjøpe Tara 🙂 Gleder meg til boka di kommer ut. Har ikke forhåndbestillt den, men den SKAL kjøpes inn slik at vi er kalre for skolestart.
  Lykke til med «nytt» arbeidsliv. Skal bli spennende å følge med fremover.

  • susannekaluza

   06/08/2012 at 17:19 Svar

   Tusen takk Christina! «Nytt» arbeidsliv er nervepirrende, men gøy. Har jobbet i Dagbladet hele mitt voksne liv, så skal bli spennende å se om vingene mine er sterke nok til å bære meg utenfor avisa også.

 • […] matpakka. Bytt ut den vante brødskiva med bagels, rundstykker, knekkebrød, polarbrød, baguetter, foccacia eller pastasalat. Pitabrød er ekstra gull siden det var en liten evighet vakumpakket i […]

 • […] kjenner dere fra før, den er full av bilder og idéer til en mer fargerik og fristende matpakke. Jeg har prøvd å klemme så mange ideer som overhodet […]

Post a Comment