Boka er i boks!

Hohohohoho! I lunsjen i dag har Agnete og jeg vært borte på Forlaget Press og tatt i mot første eske med «I boks» fra trykkeriet!

Slett ingen blaserte forfattere her!

Endelig!

Det betyr at boka kommer for salg i en bokbutikk nær deg i midten av uka. Gøy! Og alle dere som har forhåndsbestilt holder forhåpentligvis eksemplaret i hånda i løpet av noen dager. Spent på om dere blir fornøyd!

Selv synes jeg det ser kjempefint ut. Veldig rart å plutselig se bilder og tekst som bare har eksistert på macen min hjemme, bundet inn mellom stive kanter i en ordentlig bok!

I boks. Bokstavelig talt.

I tillegg til nærmere 50 nistematidéer inneholder boka også mine svar på gammeldagse matpakkemyter som «Barna mine spiser ikke grønnsaker uansett» og «Det er tøys å dille sånn for barna», utstyr som gjør jobben enklere, enkle triks for å pimpe opp matpakka, holdbarhetsinformasjon (som etterlyst av lesere her inne!) , inspirasjonsside med råvarer du kan bruke når hjernen er tom og mye mye mer.

Nå skal jeg jammen ut og feire litt! Men først må jeg smøre noen matpakker. Datteren min kunne i dag informere meg om at hun ikke liker makrell i tomat og har sluttet å like kald Babybel-ost. Argh. Jammen godt jeg har en bok å hente inspirasjon fra 😀

Har dine barn sluttet å like noe mat i løpet av sommeren? Eller hyggeligere: Begynt å like noe mat de ikke har spist før?

No Comments
 • Heidi Molstad Andresen

  06/08/2012 at 16:28 Svar

  Så flinke – grattis til begge!!!

 • Christina

  06/08/2012 at 16:34 Svar

  Gratulerer så masse med bok snart i salg. Da må jeg høre etter den neste gang vi skal til byen. Jada….. eller bestille den på nettet.

  • susannekaluza

   06/08/2012 at 17:18 Svar

   Så hyggelig, Christina! Årets bursdags eller julegave til alle småbarnsforeldre 🙂

 • Anette

  06/08/2012 at 16:49 Svar

  Så gøy!! Gratulerer så masse 🙂

 • Marianne

  06/08/2012 at 17:44 Svar

  Grattis! da venter jeg spent på pakken fra Haugen bok. Min treogethalvtåring liker nå ikke «blader» dvs salatblader, spinat, basilikum etc. og plutselig er «myke» grønnsaker også æsj….ugh. Gudskjelov går det meste ned etter en tur i blenderen sammen med litt juice, yoghurt og frossen frukt så det grønne inntas nå i flytende form gjennom prinsessesugerør 😉

  • susannekaluza

   07/08/2012 at 06:08 Svar

   Hehehe. Det er en strategi som har funket bra her hjemme og. Datteren min «hater» nemlig all frukt om dagen. Men elsker smoothie, hehe 😉

 • litloo

  06/08/2012 at 18:12 Svar

  Gratulerer! Gleder meg til den kommer i postkassen 😀 Haha det er artig når de plutselig ikke vil ha ting de har elsket før. Thea vil ikke ha yoghurt lenger, noe som er dumt siden hun ikke drikker melk :/ Kommer seg vel snart håper jeg.

  • susannekaluza

   07/08/2012 at 07:49 Svar

   Ja, de får for seg mye rart! Også yoghurt som er så godt! Kanskje det er den syrlige smaken hun reagerer på? Barna mine foretrekker vaniljekesam, Kanskje det kan funke?

 • den boken må jeg skaffe meg, da gullgutten på snart 4 er rimelig vanskelig å få i mat 🙂

  Gratulerer så mye med bokutgivelsen 🙂

  • susannekaluza

   07/08/2012 at 07:53 Svar

   Tusen takk! Boka er veldig bildetung så en bonus er at barna kan bla gjennom og selv peke på mat de liker om dagen. Det var hvertfall det jeg gjorde med barna mine i går kveld 😀

 • Gunhild

  07/08/2012 at 09:38 Svar

  Denne gleder jeg meg til!
  Ser at din mann er veggis, har du også med noen veggistips i boka? 2 av fire barn her som ikke spiser kjøtt, og er veggis selv… men innimellom var det den inspirasjonen da 😉 Boka ser uansett lovende ut- bra jobba 🙂

  • susannekaluza

   13/08/2012 at 08:46 Svar

   Boka har veldig fokus på frukt, grønt og egg, så vil være mye å hente for veggiser også. Spiser dere fisk? Sønnen min er veldig glad i alt fiskepudding, lakseburger, fiskekake-relatert. Bra veggispålegg som barna mine har spist er ting som avokado most med sitron, hummus, nøttesmør, baba ganousj (kan kjøpes ferdig på hermetikkboks) osv. Hva liker dine?

 • Mandy

  07/08/2012 at 11:37 Svar

  Grattis! 🙂 Fikk masse matpakke-inspirasjon fra bloggen din og gleder meg til å få boka.
  Boka finnes for øvrig billigere for bokklubbmedlemmer:
  http://www.bokklubben.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=7109752

  • susannekaluza

   13/08/2012 at 08:47 Svar

   Så hyggelig å høre, Mandy! Godt tips med bokklubben. Jeg har vært medlem der i en årrekke og er stor fan!

 • navigere

  07/08/2012 at 17:22 Svar

  Ser ut som en herlig bok! Skal bla litt i den første gang jeg møter den fysisk 😀

  • susannekaluza

   13/08/2012 at 08:48 Svar

   Ja, det må du gjøre navigere. Håper du liker det du ser 🙂

 • Hilde

  21/08/2012 at 09:01 Svar

  Jeg skal kjøpe boka di i dag,gleder meg!! Trenger sårt noen tips,da jeg har noen kresne nistemat spisere;) hihi..

  • susannekaluza

   21/08/2012 at 11:29 Svar

   Så hyggelig! Kresne nistematspisere hørtes kjent ut;-) Spent på å høre hva du synes om boka da!

 • […] til 9 år. Hadde de hatt den til voksne skulle jeg kjøpt den til min Månestrålefanatiskevenn og kokebokfotograf Agnete. Blir man noen gang for stor til å leke indianer og cowboy? Ugh […]

Post a Comment