Ukas helgetips: Move it move it

Det er to ting i verden som garantert gjør meg glad. Det ene er å henge ut med barna mine. De andre er å danse. En kombinasjon av disse tingene er derfor en sikker vinner.

Og da er det én sang, som aldri feiler med å lokke fram latteren og de crazy dansemovesene (jeg mener: du kan ikke danse rarere enn den flodehesten likevel): I Like To Move It av Will.I.Am.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=9osbpEHvQVE]
Særlig lillebror digger denne låta og vil helst at vi skal settte den på hver morgen. Da hopper han ned fra tripptrappen, gynger på de bløte små beina sine og rister på bleierumpa som om han er born to party. Når jeg så på trikken at Madagascar 3 gikk på kino nå, var jeg derfor ikke i tvil: Dette måtte jeg ta med ham på.

Dere vet min lillemann har hatt en røff uke, med flytting og barnehagestart , så jeg bestemte meg for å ta meg fri på torsdag og ha en mor-sønn dag sammen med han.

Etter å ha levert soresøster i barnehagen hoppet vi på bussen til Colosseum kino (eller kinoslottet som lillebror måpende sa da han så den store kuppelen som troner oppå taket) Siden han aldri har vært på kino før solgte jeg det inn som «verdens største TV», så han gledet seg om vel-en liten unge.

And we don’t party hardly (No!) We just party hard (Yeah!) And not because we bored (No!) We party ’cause we born to party!

Lurte litt på om han egentlig for liten (han er knapt to og et halvt), særlig siden det viste seg at filmen var i 3D, og jeg var sikker på han aldri i verden kom til å sitte i ro med briller på seg i halvannen time, men det gikk strålende!

Vi kjøpte popcorn i kjosken, og jeg ble imponert over hvor kule de som jobbet der var mot en liten førstereisgutt. Han fikk diplom, og egen krakk å sitte på, så han kom høyt nok opp i setet. Lite stolt!

Når begynner Move It Movie It filmen mamma?

Daten min ble litt utålmodig under reklamen («Slå av voksen TV, mamma!»), men ellers satt han strålende fornøyd og skrattet i setet sitt i halvannen time -og det selv om Move It Move It sangen bare kommer i 5 sekunder i starten og i en endret variant helt på slutten. (Ikke råd til Will.I.Am lenger?)

Historien var lett å følge, med masse humor også for de voksne, og klassiske gode barnefilmtemaer som kjærlighet, vennskap, mot og lojalitet.

Hvilke barnefilmer er de største favorittene hjemme hos deg?

De lemurene ass. Kultfigurer.

No Comments
 • Christina

  10/08/2012 at 07:31 Svar

  Ett barn for første gang på kino er en opplevelse verdt å ta med seg. Vi skal på den filmen på søndag, da er den her i bygda, dog «bare» i 2 d men unga gleder seg vilt. Ha en fin helg

  • susannekaluza

   10/08/2012 at 18:22 Svar

   Ja, det var virkelig stas. Eldstemann var det pappa som fikk æren av å ta med, mens jeg lå hjemme med bekkenløsning. (argh!) Var så gøy å se entusiasmen hans, og filmen var morsom og underholdende også for meg, så det var en super dag. Etterpå dro vi på Sognsvann og matet endene i solskinnet. Lykke!
   Håper dere også koser dere på film, og at dere får en nydelig helg!
   Mange klemmer fra
   Susanne

 • […] til å se morsomme Madagaskar 3 med familien? Selskapet som distribuerer filmen vil nemlig gi bort 4 billetter til en heldig leser her […]

 • […] kommer resten av Kaluzas ti på topp dansemusikkliste for små og […]

Post a Comment