Oh Carolina

I tida fremover kommer det som lovet flere sjanser til å vinne boka mi. Først ut er hos bloggeren Karoline, som driver den populære kostholdsbloggen A La Karoline.

Sunn, søt og smart!

Nå tenker du kanskje gjespetigjesp, ikke enda en ung, pen, blondine som blogger om hvordan hun holder seg tynn, men det viser bare hvor dumt det er å dømme folk basert på sjablongmessige fordommer. Karoline er nemlig utdannet i folkehelsearbeid og ernæring, og rådene og oppskriftene hun gir på bloggen sin er faglig basert.

Digger for eksempel denne idéen hennes til kjappe, digge calzoner:

Jeg er også fan av at hun ikke er fanatisk. Selv om du prøver å leve sunt i hverdagen er det definitivt lov å kose seg. Derfor falt jeg for Karolines steg for steg bilder av hjemmelaget potetgull med salt. Yum!

Jeg møtte Karoline sammen med Agnete i fjor sommer. Da jobbet hun på Opplysningskontoret for Brød og Korn og bakte nydelige cakepops vi fikk ta bilder av til en sak vi jobbet med for Magasinet.

Nå jobber hun som kostholds- og ernæringskonsulent, og har spesielt falt for oppsettet til oppskriftene i «I boks» der jeg har skrevet hva som er kilden til Korn, Protein og Grønt i hver matpakke, og hvordan du enkelt kan bytte ut ingrediensene etter egen smak. Karoline skriver:

Et godt sammensatt måltid bør inneholder gode kilder til protiner, fullkorn og vitaminer, og denne boken gir deg god oversikt over dette. Tommel opp!

Vil du vinne et eksemplar av boka mi (finfin bursdaggave til venner og kjente!) trenger du bare legge igjen navnet ditt i kommentarfeltet til Karoline.

Avslutter med en siste yndlingsoppskrift fra bloggen hennes. Den inneholder kakestrø, og derfor går rett inn i favorittmappa mi. Idéen er enkel, men genial: scones med kakestrø! Nå finnes det jo til og med grove scones på pose, så da har til og med en bako-fob som jeg sjans til å få det til, hehe.

Har du funnet noen oppskrifter du planlegger å prøve på nettet i det siste?

No Comments
 • Hildegunn

  19/08/2012 at 15:19 Svar

  De grove sconesene på poser er faktisk gode også 😉

  • susannekaluza

   19/08/2012 at 17:39 Svar

   Er de? Jeg har ikke prøvd ennå, men elsker posebakst. Er så lett! Så godt! Blir vell en runde med både det og sjokoladekakelangpanne denne uken, siden vi har en 5-årsdag på trappene 🙂

 • Jorunn

  19/08/2012 at 17:25 Svar

  Så arti at matpakker er trendy. Kult for oss som synes matpakker er gøy!

  • susannekaluza

   19/08/2012 at 17:52 Svar

   Man får ikke mer moro enn man lager til selv 😉

 • Ole Martin

  19/08/2012 at 18:03 Svar

  Linken til boka di fungerer ikke..

  • susannekaluza

   19/08/2012 at 18:09 Svar

   Takk, Ole Martin! Tror det er rettet opp i nå?

   • Cathrine Arneberg Eken

    20/08/2012 at 11:09 Svar

    Linken fungerer nå når jeg prøver den =)

Post a Comment