Q&A

Jeg får veldig mye mail og meldinger på Facebooksiden min om dagen, og siden det er mye av de samme spørsmålene som går igjen, tenkte jeg det var like greit å ta en god gammeldags spørsmålsrunde!

Så har du noe du lurer på om meg, om matpakker, om journalistikk, om hvordan gi ut bok, om bloggtips, om oppveksten min, om feminisme, om jeg farger håret, om å jobbe i mediebransjen, om jeg vil være Facebookvenn med deg og om alt annet du måtte brenne inne med så har du sjansen nå!

«Så er vi kommet til spørsmål nr 43 på susannekaluza.com.»

Jeg samler opp alle spørsmålene som kommer inn i kommentarfelter under her eller som meldinger på Facebook og svarer i et eget innlegg til uken.

Fyr løs!

No Comments
 • Mari E.

  15/09/2012 at 17:23 Svar

  Hei! Jeg har lest nesten alt du har skrevet i Magasinet, og har akkurat oppdaget bloggen din! Har kost meg med å lese alle innlegene bakover. Du skriver så godt, og er en stor kilde til inspirasjon! Jeg studerer selv medier og kommunikasjon og lurer på om du har noen råd for en som har lyst til å blir journalist? Håper du har en nydelig lørdag! Hilsen Mari

 • Laila Didriksen

  15/09/2012 at 19:57 Svar

  Hei. Jeg har akkurat begynt å skrive min egen blogg og synes det er kjempemoro. Du og PiasVerden har vært inspirasjonskildene mine. Jeg har, siden jeg startet for fem dager, siden hatt ca 1000 treff. Jeg deler innleggene mine på facebook og treffene kommer nok fra deling derfra. Det jeg lurer på er derfor hvordan man kan spre bloggen sin videre utover dette. Jeg vet jo det finnes topplister og slik, men synes det er en jungel og vet ikke helt hvordan jeg best skal gå frem.

 • hoyesen

  15/09/2012 at 21:05 Svar

  Herreli så herlig bilde av deg da du var lita!

 • Myke minutter

  15/09/2012 at 22:23 Svar

  Først av alt vil jeg si at jeg er blitt en stor fan av bloggen din! Mest fordi du skriver så bra. På en måte som er lite selvhøytidelig, to the point og med humor, om både «lette» og mer alvorlige temaer. Liker at du fletter inn egne erfaringer, det fenger og mange bloggere kunne lære mer av deg sånn sett! I en tid med store debatter om hva man egentlig «bør» blogge om, er du et friskt pust 🙂 Håper du fortsetter i samme stil! Siden det er «spørretimen», så er jeg nysgjerrig på hvordan man gir ut bok? Har selv jobbet med tekst i alle år, men noen bok er det ikke blitt ennå 🙂 Etter å ha bodd lenge med det ene barnet vårt på sykehus for noen år siden, har jeg gjort meg en del tanker rundt den situasjonen og helsevesenet generelt, som jeg godt kunne ha likt å samle mellom to permer, for å nevne noe. Gleder meg til å lese mer om deg 🙂 Klemmer

 • […] Husk spørsmålsrunden som er åpen denne uken. Jeg har fått inn endel på både Facebook og bloggen, men er bare å fyre løs frem til søndag […]

 • […] andre spørsmål fra leserne. Jeg hadde som dere kanskje husker en spørsmålsrunde for en liten stund siden. Har nå samlet opp spørsmål fra kommentarfelt og Facebook, og her […]

Post a Comment