Ukas helgetips: Førjulstid hos Hønse-Lovisa

Midt i tjukkeste byen, i Sandakerveien 2, ligger en liten, rødmalt stue det kan være hyggelig å stoppe innom.

Hønse Lovisas hus var en gang ett av mange små trehus langs Akerselva, nå ligger huset, som er oppkalt etter Oskar Braatens skuespill «Ungen». Her ligger en liten café og butikk i blant arrangeres det teater her. Til helgen kommer en gullsmed til huset. Hun tar med seg perler og smykker som hun sitter og lager, så kan barna både få tips av henne og få prøve seg på å lage smykker selv. I tillegg ligger det masse fint papir i caféen så små og store kan sette seg ned sammen og lage litt julepynt eller fine julekort mens de spiser vafler og drikker kakao eller rød saft.

Vet du om noe annet hyggelig man kan finne på med barna i helgen? Hva er deres planer?

No Comments
 • ellens oase

  23/11/2012 at 20:41 Svar

  He he, tenker bare på Oslolosen Harald Eia når jeg leser dette navnet<!

  • Susanne Kaluza

   24/11/2012 at 13:21 Svar

   Hehehehehe 😀

 • […] du ha et mer nedpå alternativ kan du ta turen til Sandakerveien. Forrige helg fortalte jeg dere om Hønse Lovisas hus som ligger mellom Sagene skole, Akerselva og de gamle fabrikkbygningenene. Denne søndagen er det […]

Post a Comment