Enkel hverdagsmiddag: Ovnsbakt pasta med grønnsaker

Nå ligger det en ny hverdagsmiddag fra meg ute på Økologisk.no

Denne gang har jeg delt en familiefavoritt vi ofte tyr til når dagene er hektiske. Det geniale med denne middagen er at alle grønnsakene og pastaen koker i samme kjele, og så steker videre i ovnen. Det betyr fokusert matlagingstid for meg og mindre oppvask etterpå. Genialt!

Dette er ikke en oppskrift der nøyaktige mål er viktig. Jeg pleier å dumpe pasta og grønnsaker sammen i kjelen til jeg synes det er passe. Sausen smaker jeg til med nok sennep og ost til jeg synes den er god. Mengden saus kan også tilpasses etter hvor mye saus du liker på pastaen. Her er det fritt fram å lage sin egen favoritt!

Pasta, grønnsaker, saus og crunchy topping…

Dette er en av de sjeldne middagene hele familien elsker. (Selv om datteren min peller bort blomkålen og bare vil spise pasta, brokkoli og ost. Jeje)
Vil du ha mer grønnsaker oppi eller bytte ut med en annen familiefavoritt kan du fritt bruke alle slags grønnsaker som kan kokes: erter, grønne bønner eller asparges funker fint. Hele oppskriften finner du altså her.

Hva er din yndlingspasta? Og er det den samme som barna liker best?

Og så en kjapp tur inn i ovnen…

9 Comments
 • Mynte

  30/01/2013 at 12:45 Svar

  Det så kjempegodt ut! Må testes asap!

  • Susanne Kaluza

   30/01/2013 at 12:55 Svar

   Så hyggelig! Håper du liker den!

 • Ine

  30/01/2013 at 17:54 Svar

  Så godt det ser ut! Skal testes i løpet av uka.

  Jeg har flere pastafavoritter: Tomat, aubergine og mozzarella, sopp, spinat, fløte og parmesan og klassikeren bolognese (men i vegetarisk versjon!). Pasta er så digg!

  • Susanne Kaluza

   30/01/2013 at 22:08 Svar

   Ikke sant? Elsker pasta! Sopp, spinat, fløte og parmesan er det en stund siden jeg har laget. Takk for at du minnet meg på en gammel favoritt! Skjønner ikke at folk klarer seg på sånn ikke-no karbo-dietter. Pasta (og nybakt brød og rosinboller og potetgull) er naaaaam 😀 😀

 • Fernanda

  31/01/2013 at 01:35 Svar

  Nam! Må prøves:)
  Om høsten lager jeg pasta med kantareller, litt fløte og ristede pinjekjerner.. Og kanskje noen ørsmå sprø baconbiter.. Det er godt! Om sommeren lager jeg pasta med fisk; varm opp litt fløte (jeg bruker oatly havrefløte da) ha oppi masse fersk dill og en klype salt, og en halv agurk i store terninger, og en liten pakke røkt laks eller ørret. Bare varme, ikke akkurat koke. Bland med pastaen, og voila! Kjempegodt og super-auperkjapt.

  • Susanne Kaluza

   07/02/2013 at 13:01 Svar

   Nam!Høres nydelig ut!

 • nike free run kob

  19/04/2013 at 13:33 Svar

  Simple, a little artistic, bloggers looked reluctant to remove the effect on the line.

 • Hedda kirstine mellingen

  06/05/2014 at 08:10 Svar

  Hei!
  Hadde vært supert hvis du hadde hatt mulighet til å legge ut oppskriften på nytt, siden lenken ikke går til oppskriften lengre. 🙂

  Hilsen Hedda

 • Buy Essay Cheap

  04/06/2021 at 13:18 Svar

  The main reason why people avoid purchasing essays is the price. They think it might be expensive. Considering the efforts, time and devotion put in each paper it should cost a lot. In fact, it’s not actually that much. If you plan to buy essay to enclose it to your college application, you realize there’s no need to empty your bank account for it.

Post a Comment