Stillhet i orkanens øye

Da Heidi Klum hadde fått datteren Lou sendte hun ut et av de fineste familiebildene jeg har sett. Grunnen til at jeg falt sånn for dette bildet er at det viser hvordan selv ikke en supermodell med masse tid og penger å bruke på en proff fotograf får alle barna sine til å smile og se i kamera.

Kaos og kjærlighet. Som for oss alle.

Minner om mine egne familiebilder der det meste jeg kan håpe på ofte er så så normal ut som mulig ut mens én hånd røsker meg i håret og en annen stikker fingeren interessert inn i neseboret mitt.

Hvor ofte får du tatt bilder av hele familien sammen? (Jeg tror jeg har tre eller fire totalt på tre år..) Og hvilket familiebilde er du mest fornøyd med selv? Har du noen triks å dele for å ta fine bilder med barn?

 

No Comments
 • Charlotte Wiig

  01/05/2013 at 10:39 Svar

  Becky Zeller (i Oslo) tar de fineste og mest naturlige barne- og familebildene jeg har sett.

 • Susanne Kaluza

  01/05/2013 at 15:46 Svar

  Følger henne på Insta!

  http://instagram.com/zellerbecky#

  Superflink!

 • Casa Kaos

  01/05/2013 at 20:01 Svar

  Jeg syns faktisk de fineste familiebildene er de der hele familien er mer eller mindre kaos. Bilder der alle ser pent inn i kamera, kan ofte bli litt kjedelig.
  Så slipper man i tillegg å bli frustrert fordi man ikke får det til 🙂

  • Susanne Kaluza

   11/05/2013 at 10:53 Svar

   Haha, sant!

 • Gunhild

  01/05/2013 at 21:44 Svar

  De fineste bildene jeg har av alle oss er der hvor vi ser hvilken familie vi rett og slett er- en mamma og en pappa og fire unger som bare er seg selv 😉 De er virkelig «in the moment».
  Vi har spesielt ett som er tatt i Vigelandsparken, hvor jeg prøver å få eldstegutten til å stå i ro, mens minstejenta poserer med ballong på hodet, eldstejenta klatrer på en statue og kikker i været mens mannen min- han står der bare fint og støtt og smiler med henda i lomma.

  Har virkelig ingen tips til å få til de der stå i ro og smil pent-bildene. Har resignert, og ser at jeg liker godt de bildene som bare er slik de er, der og da. Blitt glad i de 🙂

  (Ligger forresten ute på hjemmesiden min).

  • Susanne Kaluza

   11/05/2013 at 10:54 Svar

   Kjempekoselig! I-øyeblikket bilder er veldog fint, ja. Det er el det jeg liker med Heidi Klum bildet og. Det føles ekte med alt kaoset ;-D

 • becky

  07/05/2013 at 22:09 Svar

  eep! just now catching up and saw this. thanks so much!!
  i’m still trying to crack the code on norwegians and the family photo thing 😉

  • Susanne Kaluza

   11/05/2013 at 10:54 Svar

   You are supertalented! I love your feed on Instagram 😀

Post a Comment