No Comments
 • Kjersti

  07/05/2013 at 20:40 Svar

  Her får guttungen kjøpe det han vil. Det har gått i alt fra lekekjøkken til lekebiler opp igjennom oppveksten. Nå er han snart 9 og leker like mye med Monster High dukker og Littlest Pet Shop, til Star Wars Lego og Captain America. Så lenge han er fornøyd så er jeg fornøyd. Han er like glad i rosa bamser til zombie-figurer. Jeg vokste selv opp med alt fra Barbie, til lekebiler og Lego (Den gang jentelego ikke fantes :p) Er jo mye morsommere for han å gå på lekebutikken når man kan titte på hele butikken og ikke bare halve.

 • Hanna

  07/05/2013 at 20:53 Svar

  Haha, den var god.

  Her får barna bestemme det meste selv. Storesøster velger ofte rosa og lilla, men noen ganger blå. For nå velger hun også for lillebror, og det blir ofte hva enn som har Biler på 🙂

 • Sofie

  07/05/2013 at 21:03 Svar

  Hoho, godt sagt! Jeg kjøper leker jeg syns ser spennende og nyttige ut, og av klær kjøper jeg både grønt og blått til jenta mi. En dag så hun ut som en liten gutt, så da tenkte jeg at jeg kanskje burde kjøpe noe rosa også, men det er jo så mye fint i blått! 🙂 Jeg ville ikke valgt rosa til gutt, men syns jenter kan kle det meste 🙂

 • Jona ( Mammalivet i Berlin)

  07/05/2013 at 22:48 Svar

  Vi kjøpte nettopp en rosa sykkel til Storejenta, men det valgte hun selv. Vi har to jenter, og de har veldig forskjellig smak. Store vil ha kjoler, rosa og glitter. Lillejenta vil ha blå snekkerbukse og caps. Alle tror hun er en gutt når vi er ute (hun har kort hår) men det bryr meg ikke. Jeg digger at jentene våre er så forskjellige og at de føler de kan være seg selv 🙂

Post a Comment