Mye moro med bobleplast

Noe av det morsomste med å få pakker fra tantene mine i Berlin da jeg var barn var ikke selve gaven, men all bobleplasten de hadde brukt til å pakke den inn med. Søsteren min og jeg elsket å sette oss ned på trappa og poppe boblene, en-etter-en.

Derfor falt jeg pladask for denne morsomme formingsideen jeg fant inne på Mess for Less.

Og det beste av alt? Den krever bare 3 ting:

 • Maling
 • Ark
 • Og bobleplast
Alt du trenger å gjøre er å la barna helle forskjellig slags maling på en avis som er større enn bobleplasten, (Her er fingermaling topp) trykke plasten ned i malingen, og la barna bruke bobleplasten til å stemple morsomme mønstre med på arket sitt.
Du kan også feste bobleplasten fat på en tørkerull og la barna prøve å rulle den malingsdekkede plasten over et ark, slik de viser på nettsiden SheKnows.

Hvis barna er riktig små kan det funke best å klippe bobleplasten opp i mindre biter. Eller  dere kan klippe bobleplasten ut i morsomme former, som hos Learning4kids.   

Har du noen tips til enkle formingsaktiviteter for de små?

No Comments
 • Åse Marit

  06/09/2013 at 10:11 Svar

  TAKK! Der har eg kunst og handverk for 1b i boks for neste veke:-) Begrepslæring med «rund form» og ny og billig (!) teknikk med maling- perfekt!! Har brukt denne teknikken sjølv i scrapbookinga si storhetstid, men hadde heilt gløymt det.

  Ha ein fin dag! Er alltid interessant å lese det du skriv -heia deg!!

 • Martin Jensen

  04/11/2015 at 13:18 Svar

  Det er en rigtig god idé at bruge bobleplast til at lave malerier med. Jeg har selv for mange år siden prøvet det, men havde helt glemt det indtil jeg så dit indlæg her.

  Jeg tror at pigerne derhjemme skal have lov til at leje med maling og bobleplast i weekenden.

  Martin

Post a Comment