Ukas helgetips: Dans med Fantorangen

Denne helga er det bokfestival i Oslo, med masse liv og røre for både små og store!

Lørdagen blir det blant annet familieshow med Ronja Røverdatter, Pulverheksa og Tonje Glimmerdal på Hovedscenen i Spikersuppa fra klokka 11-12.30. I salgsteltene langs Karl Johan kan barna blant annet bli med på ansiktsmaling, krimkonkurranse med gratis bok til alle (passer fra 7 år) og barnetime for de minste.

Fantorangen inviterer til familiefest på Sehestedsplass. Han vil dra i gang allsang og disko .I tillegg vil barna få hilse på Lillesøster, Tambar, og få være med å feire Roald Dahls bursdag.

Cappelen Damm arrangerer Bok&Bolle-festival i det gamle Dagblahuset i Akersgata 49. Her kan barna blant annet få gratis popcorn, fiske i fiskedam, møte Albert Åberg (klokka 12) Tassen og vennene fra Vennebyen (13.15)

På årets festival er jeg blitt spurt om å delta både som programleder og gjest. Så er du i byen lell, så etikk gjerne innom Hovedscenen i Spikersuppa klokka 10:30. Da blir det intervju på scenen med Jon Frede Engdahl (som har gitt ut boka «Frokost med Kolonihagen»), Ida Frosk (som er aktuell med boka «Leik med maten») og meg (om I Boks og Juksekokeboka, så klart). Etterpå vil det selvsagt bli mulig å snike til seg en signert bok for de som skulle ønske det!

Siden arrangementet sparker i gang hele festivalen den dagen, vil også bli litt smaksprøver på enkel frokostmat å få i teltet. Kom gjerne bort og si hei!

Etterpå er jeg bedt om å være programleder på scenen på Last Train og intervjue Irina Lee (som har skrevet boka Shoppingfri) og Mari Grinde Arntzen (som er aktuell med «Kleskoden» om moteindustrien og forbrukersamfunnet klokka 12.30.

Hele programmet for Bokfestivalen finner du her. 

I tillegg arrangerer Skiforeningen familiedag i Holmenkollen på søndag. På plassen foran Skimuseet vil de ha spennende aktiviteter for barn, blant annet et DryTrack skispor der de små kan teste skigåing uten snø.  I tillegg vil det være eventyrstund for barna klokka 12 og klokka 13 inne på Skimuseet.

Ønsker dere alle en nydelig helg!

No Comments
 • TreTette

  13/09/2013 at 10:26 Svar

  Åj, du hadde en utrolig mye hyggeligere helgehilsen enn meg i dag… 😉 Lykke til som programleder, og riktig god helg!

  • Susanne Kaluza

   13/09/2013 at 12:17 Svar

   Haha, fint med en oppfordring til å spise sunt da 😉

   Ha en super helg du og!

 • Superpapsen

  13/09/2013 at 21:53 Svar

  Gode tips! Vi skal ta turen ned og heie høyt på deg fra publikum om vi rekker showet ditt (men da forventer vi oss også en liten dans på scenen i tillegg til presentasjon av bøkene).

  • Susanne Kaluza

   14/09/2013 at 09:00 Svar

   Ja! Kom for all del innom! Jeg lover å ta en liten dans for dere (dog muligens bare akkurat i det jeg går av scenene.. 😉 ) Kom bort og si hei om dere rekker det da! Hadde vært hyggelig å hilse på!

 • Veronica

  24/09/2013 at 11:17 Svar

  Er jeg fullstendig blind, eller har du ikke trukket vinnerne av konkurransen til boka di? 🙂

Post a Comment