Ukas helgetips: Lam og film

Det blir et litt sent helgetips denne uka, siden jeg brått fikk måtte ned på Stortinget i går. (Mer om det senere)

Vil du finne på noe gøy denne helgen er det blant annet barnekino på Litteraturhuset på søndag. Der viser de klokka 13 den herlige historien om den engelske bjørnen Paddington som er så glad i brød med syltetøy. Filmen passer for barn fra 4 år og forestillingen er gratis.

Søndag er det også lammetid på Geitmyra gård.

Da kan alle som vil komme på besøk og få smake et utvalg av lammeretter fra land som Somalia, Norge, Kina, Marokko og India. Barna kan også få se hvordan man parterer et helt (ferdig slaktet, ellers hadde nok jeg holdt meg hjemme..) dyr og  lære hvilke deler man bruker til hva. (Man kan til og med bruke hodet!)

I tillegg blir det gratis smaksprøver på lammekjøtt fra ulike steder i Norge, og så kan barna selvsagt løpe rundt  på tunet og se på hønene.

Hele arrangementet  er gratis, åpent for alle og varer fra kl. 13-16.

Ha en strålende helg!

 

No Comments
 • Marianne SW

  19/10/2013 at 16:47 Svar

  Åååå Paddington. Både jeg og min amerikanske mann hadde et sterkt forhold til den sjarmerende bjørnen som barn så foreåringen i huset har arvet to stk Paddingtonbamser og bøker på to språk. Jeg må finne ut om den filen er å få tak i…..

  • Susanne Kaluza

   22/10/2013 at 09:55 Svar

   Samme her! Vil tro filmene finnes på engelsk, men kanskje ikke norsk..?

 • ninni

  19/10/2013 at 18:47 Svar

  Elsker tipsene. Desverre kommer de litt for sent for oss, da er andre planer lagt. Siden vi bor 1t fra oslo må det planlegges…

  • Susanne Kaluza

   22/10/2013 at 09:52 Svar

   Nye sjanser neste helg 🙂

Post a Comment