Ukas helgetips: Bamser og bæsj

Asker kulturhuset er verdt en liten familieutflukt. Denne helgen er det flere fine ting som skjer der.

Lørdag er det Teddybjørnens dag, der alle barna kan ta med bamsen sin og møte Bamsedoktoren. Det blir både bamseverksted og eventyrstund. Arrangementet er gratis (hurra!) og varer fra klokka 12 til 14.

Søndag setter kulturhuset opp favorittboka til barna mine som teaterstykke. Det dreier seg selvsagt om barnas yndlingstema: Bæsj og den lille muldvarpen som vil finne ut hvem av dyrene som har vært frekke nok til å -BÆSJE (ler barna deres også høyere og høyere hver gang det ordet nevnes i en setning?)- i hodet hans.

Stykket varer i 50 minutter og går to ganger, én klokka 13 og én klokka 14.30.  Aldersgrense: 4 år

Billettene koster 150 kr, og her tipper jeg det lønner seg å bestille på forhånd, for å unngå skuffede små når søndagen kommer.

Det er også gratis kreativt verksted for barna i vestibylen på kulturhuset fra klokka 12.00–15.00.

Ønsker dere alle en riktig strålende helg!

No Comments
 • Tyrihans

  25/10/2013 at 16:03 Svar

  Og for de aller minste er det også babyforestilling på søndag: Appelsiner og sitroner, parallelt med Mulvarpen-forestillingen. http://askerkulturhus.no/program/y1ua4nKC/appelsiner-og-sitroner

  Forøvrig: TAKK for FANTASTISK innsats i reservasjonsrett-saken! Jeg er full av beundring for det engasjementet du har vist og vekket.

 • Marianne

  26/10/2013 at 08:21 Svar

  Du må ikke glemme å tipse om det viktigste som skjer i helgen! Spøkelsesvandring i Svartdalsparken. Morro/skummelt for både store og små:)

Post a Comment