Ukas helgetips: Rødhette og bokstavjakt

Hohohoho! Jeg vet i alle fall hva jeg skal gjøre denne helgen!

Etter ett års ventetid ble sesong 2 av House of Cards sluppet i går. 13 splitter nye episoder som får Machiavelli til å fremstå som skomaker Andersen ligger på Netflix og venter på meg. Sturer ikke over at det plaskregner ute da!

Men barna mine synes (merkelig nok) politisk renkespill i Washington ikke akkurat er deres idé av en strålende helg. Derfor er jeg glad for at Sagene Samfunnshus setter opp noe minst like spennende (hvertfall for barnehage og barneskolegjengen), nemlig Rødhette og Ulven. 

Rødhette

Dette er et dukketeater basert på den klassiske fortellingen om Zoe Barnes Rødhette som skal besøke sin syke bestemor og møter Frank Underwood Den store stygge ulven på veien. 

Forestillingen passer for barn fra 2 år, varer i 30 minutter og billettene koster 60 kroner per person. Nytt av året er at det nå er mulig å bestille billetter på nett, og dermed være garantert plass!

Det er to forestillinger i dag, en klokka 14 og en klokka 15, og etterpå er det koselig å spise lunsj i den trivelige cafeen Nazar som har lekerom der barna kan herje mens mamma og pappa spiser opp i fred og ro.

Dog må jeg se ann hvordan formen min er. Har så vond bekkenløsning om dagen, at jeg på ettermiddagene stort sett må ligge i fosterstilling i sofaen med en pute mellom beina. Men hei! Da må jeg jo nesten slå i hjel tida med å se House of Cards! (Noen fordeler skal man da ha som gravid –«frisk» eller ei! )


Alfabet1

En fin idé til hjemmekos med barna (som selv bekkenet mitt og jeg klarer å bli med på), kommer Per Olav Sølvberg med. Bokstavjakten er både en enkel, engasjerende lek og en morsom måte å øve bokstaver og alfabetet med barna.
Per Olavs beste tips og triks for en lettvint og lærerrik skattejakt i huset finner du her!

Ha en strålende helg!

Alafabetjakten

 

5 Comments
 • Kristina

  15/02/2014 at 22:26 Svar

  OL da??

  Du er så flott gravid! Håper du blir bedre i formen! 🙂 🙂

 • Ingebjørg

  19/02/2014 at 16:43 Svar

  Stilig tips om bokstavjakt! Det er nok midt i blinken for barna mine på 5 og 6. Takk for tips!

 • ingvild

  20/02/2014 at 11:28 Svar

  Hei 🙂

  Når har du termin? 🙂

 • Åsa Roth

  20/02/2014 at 15:56 Svar

  Jag vet hur det känns. Eller rättare sagt, VI vet hur det känns. Tre norska kiropraktorer som driver en kjede som heter Bekken og barn har utvecklat en ny pute för gravide och mödrar som ammar. De har lång erfarenhet med gravida som sliter med att bland annat få sova på grund av smärtsamma soveposisjoner. Puten heter bbhugme och erstatter alla andra puter en gravid/mor behöver.

  Kanske du vill prova?

  http://mumsmeanbusiness.com/pitches/bbhugme/

 • Thesis writing service

  03/04/2018 at 10:26 Svar

  I am impressed by your site and thoughts they amazing. I got such a good information, That your gave the best and great explanation I like it. You made a good site and sharing the best posts. they very useful and it’s very interesting one

Post a Comment