Shoppingtips: Panda på hjernen

Sønnen min sin identitet er sterkt knyttet til én ting: Pandalua hans. Han fikk den til ettårsdagen, og siden har den sittet klistret til den nær hårløse lille skallen hans. Han har brukt den til t-skjorte og shorts når sola skinner. Han går rundt med den inne. Han har sovet med den. Da han begynte i barnehagen visste alle hvem han var, selv vikarene som bare var innom for dagen: Å, du mener han med pandalua?

Kung Fu Panda med stø kurs mot Kokosbollefabrikken på Sagene.

Lua har Tanya fra Toronto i Canada heklet til ham for hånd. Jeg fant henne på Etsy, denne geniale netportalen for alle oss knapt kan sy i en knapp, men som helst ville hatt looken likevel. Tanya 32 år, har to barn selv og lager masse andre luer også. Hun lager alle i den størrelsen du ønsker, fra nyfødt til voksen (størrelsene er romslige, mine har hatt sine i ett år nå og de passer fint til neste år og). Du kan velge selv om de skal komme med eller uten øreflapper, og Inkludert frakt til Norge kommer de på under 200-lappen (Jeg betalte 15 dollar for frakt av tre luer. Ingen toll siden de er hjemmelaget.) Perfekte gaver å ha liggende til neste barnebursdag.

Jeg elsker denne med tigeransikt:

Datteren min drømmer om ugla:

Vaskebjørnen kan bli en kultklassiker:

Og dette jeg tror blir toårsgaven her hjemme, til gutten som digger Dinosaurtoget:

Har du funnet noe fint på nettet i det siste?

In English: My son adores his Panda hat from Etsy. He doesn’t simply love it, it defines him. The panda is made by the Etsian, Tanya from Toronto, who also make great beanies in sizes from newborn to adults, shaped like animals like owls, racoons and tigers. Love the dino!

No Comments
 • Ingvild Wedaa Tennfjord

  26/02/2012 at 16:02 Svar

  Finnes den dinosaurluen i voksenstørrelse?? I like!

 • susannekaluza

  26/02/2012 at 19:12 Svar

  Hoho, me too! Hun lager faktisk i alle størrelser, fra nyfødt til voksen. Synes defintitivt du skal gå for en dino!

 • Marita Langen

  27/02/2012 at 20:19 Svar

  Så fin blogg, Susanne! Me like!
  Du har fått en fast leser i meg 🙂

 • susannekaluza

  28/02/2012 at 07:25 Svar

  Så koselig at du synes det, Marita! Håper du kan finne inspirasjon her fremover. Trykker du «Følg denne bloggen» øverst til høyre får du mail når jeg har laget et nytt innlegg. Denne uka kommer blant annet mer nistetips og gøye ting å finne på i helga. Håper du får en strålende dag! Hilsen Susanne

 • Linda

  28/02/2012 at 09:14 Svar

  Fantastiske luer 🙂 Julegavene er klare alt! Flott 🙂

 • susannekaluza

  29/02/2012 at 21:20 Svar

  Så gøy at du også likte dem Linda! De er stoooore slagere her hjemme i hvertfall 😀

 • […] sine på “Livet i ville vesten” heklet en uglelue til datteren sin inspirert av dette blogginnlegget mitt. Christina og jeg har faktisk gått på samme barneskole i Drammen. Jeg stiller meg sterkt tvilende […]

 • […] har tidligere fortalt dere om pandahatten fra Etsy som sønnen min sover med. Favorittleken hans er kommer også fra denne geniale nettportalen for […]

 • […] hetter som gjør at de ser ut som små dyr eller annet gøy. Cuteness! Dere vet jeg elsker Etsy. (Sjekk favoritt pandalua til sønnen min eller min beste idé til dåpsgave.)Du kan derfor tenke deg PayPal kontoen min gikk i spinn når […]

 • Anja S

  23/05/2012 at 11:06 Svar

  Helt fantastisk fine, alle sammen! Mine favoritter er dinosauren, pandaen og vaskebjørnen! Takk for nok et topp tips 😀 Klem fra Anja

 • […] fra flinke designere verden over. Jeg elsker å lete etter annerledes og ofte rimelige kupp her: Lillebrors pandahatt er en slager, storesøster elsker bursdagskjolen i selvvalgte tyllfarger, mens tredukkene som blir […]

 • Kung Fu Panda | Susanne Kaluza

  01/08/2012 at 18:00 Svar

  […] ser den jo superfin ut. Sønnen min (som er en ganske stor pandafan fra før) DIGGER […]

 • […] Revelue: Morsomme luer på voksne? Ganske koko. Morsomme luer på barn? Tidenes oppfinnelse! Sønnen min har nesten slitt ut pandalua si nå. Kanskje han skal få en ny med rev?  Lua på bildet passer en baby, men kan spesiallages i flere […]

 • […] mitt kjære Etsy (sjekk pandalua til sønnen min her, dukkeversjonen av familien vår her, og tavleklistremerker som gjør merking av lekekasser og […]

 • […] og fire rosiner, og som dermed kombinerer fire av min sønns største favoritter, -inkludert Kung Fu Panda. Pandaen er riktignok utrydningstruet, men denne kan du spise en til frokost med god samvittighet. […]

Post a Comment