Vinneren er kåret

Da har jeg  trukket vinneren av konkurransen ved hjelp av Random.org.

Tallet ble 9 og det vil si at det er ingridstrand som er den heldige vinneren av en Laptop Luncbox fra Høstbarn. Gratulerer!

Er du Ingrid kan du sende meg en mail med adressen din på susannekaluza(at)gmail.com. Håper du vil bli like fornøyd med matboksen din som jeg er!

I dag har jeg forresten en hovedsak på trykk i Magasinet. Sammen med fotograf Agnete Brun ble jeg med kunstneren Nico Widerberg på jobb, mens han laget de første minnesmerkene over 22. juli. Nydelige bilder og 9 siders sak i lørdagens avis. Hvis dere leser Dagbladet håper jeg dere liker den!

Ha en fantastisk helg!

In English: The winner of the giveaway was number 9, which mean ingridstrand will get a Latop Luncbox from Høstbarn. Congrats!

No Comments

Post a Comment