Mallorcamorgen

Jeg blir kanskje litt trøtt når lillebror våkner klokka 6.15 i ferien, men uten ham hadde jeg ikke fått sett soloppgangen over Alcudiabukten med bare en myk toåring som selskap.

En av fordelene ved å være opptatt av sunn mat til vanlig er at det blir så lett å skille mellom hverdag og fest. På hotellet vi bor på  her på Alcudia har vi et Mini Marked som er åpent hver dag og selger mat som grønnsaker, grovt brød, havregrøt, soyamelk, babymat, gresk salat, frisk frukt,- og herlige, myke, klissete, sukkerdekte smultringer. Feriefrokost!
Hva slags mat skaper feriestemning for deg?

#mallorcamorgen

No Comments
 • Trine Lise Myhre

  12/09/2012 at 17:36 Svar

  Aaajhhhh, bare litt misunnelig nå kjenner jeg! Nyt ferie, kose dere masse! Alcudia er en fint sted.

 • hoyesen

  12/09/2012 at 20:13 Svar

  Åh, høres fantastisk ut 🙂

 • heidi

  14/09/2012 at 09:53 Svar

  ai ai ai,
  jeg reiser tl Alcudia neste fredag med mine to gutter og bestevenninne for ei uke, og grugleder meg :-S gleder meg fordi det er syden- selvsagt, men er veldig spent på hvordan minsten på snart 10 mnd vil like seg… har en gutt til på snart ni år som kommer til å flytte inn i bassenget, men lillegutt kommer nok ikke til å ville være i vann fra soloppgang til solnedgang! har heldigvis med ei venninne som kan hjelpe til med både lille og store, så blir nok bra!!
  var på obs i går og handlet inn middagsglass, grøt og div barnemat for å være sikker på å ha mat til lille som han liker. han nekter selvfølgelig å drikke annen melk enn den jeg produserer selv, noe som sikkert kan by på utfordringer der nede, men får bare ta det problemet dersom det dukker opp. hadde jo vært mye enklere om han fikk ei flaske og jeg kunne vite at han får i seg nok væske, men men…
  gleder meg uansett veldig til til å bli servert mat, nyte lune sommerkvelder, og venninnekvelder med kjas og vas når ungene er i seng 🙂 så får mannen ta seg av hus og hjem mens mor og barn koser seg på ferie 😀

  nyt resten av ferien din med familien, og takk for gøy og inspirerende lesing av bloggen din 😀

  Heidi

 • Systue | Susanne Kaluza

  19/09/2012 at 05:55 Svar

  […] barn fra rundt 2 år og ut barnehagealderen. De har derfor aller nådigst fått være med oss til Mallorca.  Prinsippet er enkelt: Barna får en tråd og skal så tre dem gjennom et stykke papp med huller. […]

 • […] storbyer som München, København og London, via barnefamilieklassikere som Kanariøyene, Kypros og Mallorca, og lenger unna som Tyrkia og […]

Post a Comment