Ny look

Da var den nye designen på plass, og som dere ser vant den med Bislettfont. Etter 11 år i hooden er jeg jo lokalpatriot!

Har spilt videre de gode innspillene jeg fikk fra dere om å ha med mer enn matbilder i logoen, så det kommer. (Designeren var bare veldig hektisk opptatt disse ukene.)

Ser jeg det er litt linker som ikke funker i høyremargen og litt andre barnesykdommer og sånt som må rettes opp i (sliter skikkelig med å få svart på kommentarer, men jeg leser alt og svarer så fort jeg får det tekniske oppe og står), men alt i alt synes jeg det ser veldig fint ut.

Digger den søte lille logoen!

Ellers går ting med hurtigtogsfart om dagen. NRK kontaktet meg i forrige uke om å skrive kronikker for deres debattside NRK Ytring. Første tekst står på trykk nå og er en kronikkifisert variant av forrige ukes blogginnlegg om surrogati.

Her kommer virkelig det fine med blogosfæren frem, for alle de kloke kommentarene deres er tatt til etterretning og gjør meg og dermed også kronikken klokere.

Takk for at dere er så bra!

I tirsdagens avis har Dagsavisen et intervju med meg om å være i nyhetsbildet (gjort på telefon mens jeg satt og heiv i meg en chicken vindaloo på Deli De Luca mellom to av gårsdagens fire (sic) møter), mens månedsmagasinet Kamille har en superfin helside om bloggen.

Hva tenker dere om den nye designen? Noen innspill eller forslag til forbedringer?

No Comments
 • Christina

  25/09/2012 at 06:14 Svar

  Gratulerer med nytt design. Skvatt litt når disse reklamene kom opp, trodde først jeg var kommet feil;)
  Stå på å ha en fin dag

  • admin

   25/09/2012 at 06:51 Svar

   Takk! Håper å få mer luft rundt teksten etterhvert. Men må ta det ettersom designeren har tid 🙂 Ha en kjempefin dag du og!

 • Monica

  25/09/2012 at 08:02 Svar

  Blir stolt på vegne av deg og alle kule damer med bein i nesa. Grattis Susie, dette går veien!

  • Susanne Kaluza

   25/09/2012 at 09:31 Svar

   Takk! Masse jobb og litt skummelt, men mest gøy!

 • Mandy

  25/09/2012 at 09:26 Svar

  Lenken i toppbanneret/logoen fungerer ikke (susannekazur.no prøver den seg på). Og så syns jeg at det ble litt vel mye reklame men fin logo og fin ny look! 🙂

  • Susanne Kaluza

   25/09/2012 at 09:31 Svar

   Ja, jeg synes også det var uvant med reklamen, men annonsører må til om jeg skal ha råd til å bruke mesteparten av arbeidstida på å lage en best mulig blogg. Jobber for å få endret designen så det blir mer luft rundt teksten da. Håper det blir bedre 🙂

 • Rent ut sagt SKITSNYGGT!!!! Lite mera luft & så sitter designen 😉

  Vem har du använt?? :))))) behöver en…

  Kram & glad vecka vidare

  • Susanne Kaluza

   27/09/2012 at 20:43 Svar

   Takk! Ja, luft trengs defintitivt. Jeg maser på 😉 Fikk hjelp av en AD i Nettavisen-systemet, men vet flinke Mariell som driver den nydelige bloggen http://www.hjartesmil.com driver med webdesign, så trenger du hjelp anbefaler jeg deg virkelig å sende en mail til henne 🙂 Håper du har en nydelig kveld! Mange klemmer fra Susanne

Post a Comment