Årets mest grusomme matpakke

Klar for Halloween i morgen? Om du ikke gjør så mye hoopla ut av onsdagskvelden, kan du alltids lage en grøssende ekkel niste. Her er tre enkle idéer:

Når edderkopper i matboksen er en god ting.
Foto: Agnete Brun / I boks -den lille matpakkeboka

1. Ekle edderkoppskiver: Her har jeg smurt to brødskiver med leverpostei og stukket ut med et glass, men all slags klistrepålegg funker fint: Prøv kremost, skinkeost, makrell i tomat eller kaviar.

Seks paprika stenger senere er brødskivene blitt ekle, kravlende edderkopper.

Edderkoppskivene ser kule ut uten øyne også, men om du vil kan du klistre fast reddikskiver eller gulrotskivermed samme klistrepålegg som du har på brødskiva.

2. Fryktelige fiskekaker: Lakseburger. Batman-utstikker. Ferdig. Også andre grusomme pepperkakeformer funker fint: prøv for eksempel måne eller katt.

3. Skumle spøkelser: To rosiner gjør at vaniljeyoghurten ser ut som den har øyne. Enklere blir det ikke!

 

Og så løfter du opp matboksen din en gang til, lille venn..

Tipsene er hentet fra matpakkeboka mi «I boks»  der denne oppskriften defintivt er den mest arbeidskrevende  i hele boka.

Har du noen grusomme matpakketips? (Utover å glemme igjen matpakka i sekken over helgen, slik jeg gjorde forrige uke.. Anbefales ikke.)


No Comments
 • Bente

  30/10/2012 at 12:01 Svar

  Dette blir grusomt bra for nistepakka i morgen. Det supre er at det er så lite som skal til. Bare å søke inspirasjon i «I Boks den lille matpakkeboka»

  • Susanne Kaluza

   31/10/2012 at 12:03 Svar

   Ja, og man trenger som sagt slett kopiere matboksen min. Til barna mine hadde jeg begrenset meg til ett av tipsene 🙂

 • Gunn Beate

  31/10/2012 at 13:17 Svar

  Jeg tok det fine tegne på en banan-trikset ditt, og tegnet gresskar, frankenstein og spøkelse (ok, da, og et hjerte) på bananene til ungene i dag. Er så fint at det er så lite som skal til! Takk 😉

  • Susanne Kaluza

   31/10/2012 at 19:08 Svar

   Lurt! Så hyggelig at du bruker tipsene du finner her inne i hverdagen 😀

Post a Comment