Et dukkehjem

Noen ganger er mamma eller pappa for slitne til å gjøre noe som helst annet enn å ligge på sofaen. Jeg har vært litt sjuk denne uka, og da er papirlek en fin ting, siden det krever minimalt med energi og er maksimalt moro. For lillebror bretter jeg og tegner det han vil ha (slagerne er en bamse eller en mann med hatt), klipper ut og lar han farge (og rive i stykker).

Storesøster klarer det meste selv.

I følge datteren min er dette meg, henne, bestevennen hennes,- og lillebror.

Hvilke rolige leker og  triks tyr du til når du vil aktivisere barna, -uten å aktivisere deg selv?

No Comments
 • marianne

  13/01/2013 at 14:06 Svar

  maling og perler går det mye i. jeg kjøpte en voksdukrest på ikea som dekker kjøkkenbordet og er maleduk, kjøpte ferdigblandet giftfri maling i primærfargenevog hvitt på trigonor. sammen med haugevis hvittvtykt papir og eggekartonger og doruller holder mini seg opptatt leeenge. eneste opprydding er håndvask og kjapp tørking av duk med papir……trenger ikke bli ren når den kun brukes til maling 😉

  • Susanne Kaluza

   15/01/2013 at 13:14 Svar

   Lurt! Voksdukrester er defintivt et gullkjøp. Og eggekartonger og dorulle rburde jeg faktisk begynne å spare på. Smart!

 • Livet i Casa Didriksen

  13/01/2013 at 21:30 Svar

  Jeg ser helt klart deg, henne og bestevenninnen.. Men hvordan stiller lillebror seg til å bli fremstilt på denne måten?? Her i huset er vi så ukorrekte at iPad er noe vi alle elsker. Særlig hun på tre…

  • Susanne Kaluza

   15/01/2013 at 13:16 Svar

   Hehehe, ja det var det da 😉 Tror hun tegnet først og så fikk dårlig samvittighet og følte det var slemt å ekskludere ham etterpå 😀

Post a Comment