No Comments
 • ellensoase

  02/03/2013 at 22:35 Svar

  Ja. Hver dag. En unge som synger på do. Og som tøyser og ler av vitser som jeg trodde hadde gått ut på dato for veldig lenge siden. Som denne da vi spilte Yatzy på hytta i vinterferien, og jeg fikk hetta for at han minste ville ble litt deppa av å tape, da hørte jeg meg selv si: Heia den som vinner buksa full av kvinner, heia den som taper buksa full av aper!» Og det var gøy for en femåring! Så da ble det jo gøy for meg også.

  Herlig bilde!

  Finfn søndag til deg Susanne!

  Ellen

  • Susanne Kaluza

   04/03/2013 at 14:51 Svar

   Hahahahahahaha! Den hadde jeg helt glemt! Ja, finnes det egentlig noe som er herligere å gjennopdage slike små gleder sammen med barna dine? Håper du hadde en nydelig helg, Ellen! Mange klemmer fra Susanne

Post a Comment