Spilleliste for søttene mai

17. mai er jeg så glad i!

Hurra for søttene mai! Håper dere får en strålende dag med is og bunad og glade barn og flagg og gnagsår og gassballonger og jordbær og sekkeløp og sang og kanskje en digg salat og sol og venner og latter.  Her er mitt lille bidrag for å sette stemningen.  (Jeg spiller til min elskede manns store glede alle søttene mai sanger for full guffe hele dagen gjennom og synger entusiastisk med mens barna og jeg marsjerer rundt i stua.)

Hipp hipp hipp hurra!
No Comments
 • Åshild

  19/05/2013 at 15:35 Svar

  Fine sanger, altså – men kjolen! Det er selvfølgelig Cecilie Melli – ser ut til at det er den samme typen kjole som jeg giftet meg i – men er den kort? Min er jo lang, og føler den er litt for brudekjolete til å bruke nå. Må kanskje klippe den kortere (det vil nok gjøre vondt)? Uansett – fin! 🙂

  • Susanne Kaluza

   20/05/2013 at 10:16 Svar

   TAKK! Det er nok en Melli-kreasjon ja 😀 Og min er ganske riktig kort. Funker finfint. Kan brukes både på 17. mai med fine røde sko til eller på en hagefest der jeg vil føle meg fin. Føles mer som en sommerkjole enn en brudekjole når den er til knærne ja 🙂

   (PS: heldig som giftet deg i den! I love it!)

 • Ida Sundae

  19/05/2013 at 21:11 Svar

  «Søttene» mai??? «SØTTENE»??

  • Susanne Kaluza

   20/05/2013 at 10:14 Svar

   Jeez. Jeg er fra Drammen. Det er skrevet med glimt i øyet.

Post a Comment