Sniktitt bak fasaden på fotoshoot

Rart å bli kledd på i voksen alder, gitt!

Forrige to uker siden hadde vi fotoshoot for spalten min i Kamille Mor og Barn. Denne gang skulle vi ta et helt lass med bilder og magasinet hadde derfor leid inn en egen stylist.Hun sminket og ordnet og krøllet håret mitt og passet på at alt så fint ut til fotograferingen.

Godtebutikk!

De gangene jeg har jobbet med stylist før har det vært fordi jeg var journalisten, og var med på en fotoshoot til en reportasje jeg skrev, så det føltes sånn passe absurd og ganske moro å ha en annen person som skulle kle på meg.

Det er alltid interessant å se hva slags klær andre plukker ut. Det er en fin påminnelse om hvor begrenset syn vi ofte har på hva slags klær vi kler. Selv har jeg mer eller mindre kledd meg likt og hatt samme hårsveis og sminket meg likt siden jeg var tenåring.

En klesklype eller to i ryggen: Vips, bedre passform!

Sammen med moteredaktøren i Kamille fant flinke Isabelle fram to mønstrete bukser, som jeg aaaldri hadde funnet på å prøve selv, men som faktisk var ganske kule. (Følte meg veldig som fagrerike_dagny) Og hun overtalte meg til å bruke rosa lebestift (jeg har vært overbevist om at rosa er stygt på rødhårede)

Nytt klesskift.

Stemningen var på topp. Isabelle var supersøt og morsom å henge ut med. Fotografen kjente jeg fra før, og vi spilte høy musikk og tullet og lo oss gjennom ørten klesskift.

Isabella ser kritisk gjennom bildene vi har tatt så langt.

Resultatet har jeg ikke sett ennå, men fotograf Bjørn Inge, sendte meg disse tøysebildene av Isabelle og meg. Tror de første bildene kommer i sommernummeret.

Og etterpå bar det rett i barnehagen for å tørke snørr.

Forrige uke kom imidlertid et nytt nummer av Kamille Mor og Barn på gata. Her har jeg skrevet om fotograferingsmanien barna våre vokser opp i dag. Hva tenker du? Kan det hende vi ødelegger noen av de fine øyeblikkene i higet etter å dokumentere dem?

Andre kule saker i nummeret er en reisesak med masse tips for fine familieferier på Jylland, og et intervju med tobarnsmoren «Emma» som ( i likhet med denne britiske moren) forteller at hun angrer på at hun fikk barn:

«Jeg kjente ikke noen spesielle følelser for denne vesle bylten, og følelsene har ikke endret seg den dag i dag. Jeg er glad i ungene mine på et vis, jeg kan kjenne stolthet og synes de er veldig søte, men jeg kjenner ingen forelskelse eller grenseløs kjærlighet… Kort sagt så synes jeg overhodet ikke at det å få barn har vært det største eller viktigste i livet, og jeg føler heller ikke at det tilfører meg som person ellermitt liv så veldig mye utover ekstra arbeid og en masse hensyn som må tas.»

Jeg likte også godt portrettet med moteblogger Janka Polliani som fikk sønnen Ludvig (17 mnd) etter utallige spontanaborter pluss graviditet utenfor livmoren.

Har du lest Kamille Mor og Barn denne måneden? Hvilke saker likte du? Og tror du speilrefleks- og iPhone-revolusjonen er bra eller dårlig for barna våre?

Og dette ble det nye bylinebildet, -not! Et klassisk triks når alle begynner å bli lei på en fotoshoot: Få den som blir tatt bilde av til å hoppe opp og ned.

No Comments
 • Mammadamen

  21/05/2013 at 14:08 Svar

  Fine bilder, Susanne! Og spalten din er super!

  Klem Karianne:)

  • Susanne Kaluza

   21/05/2013 at 14:24 Svar

   Tusen takk, Karianne! Veldig glad for at du liker den 🙂 Klem fra Susanne

 • johanne

  21/05/2013 at 23:41 Svar

  er du gravid susanne? 🙂 ikke at jeg mener at du er tykk, for det er du aldeles ikke, men jeg synes du har så fin glød i ansiktet her!

  • Susanne Kaluza

   22/05/2013 at 09:00 Svar

   Ikke som jeg vet om 🙂 Er nok bare en flink sminkør. Men det er jo lov å krysse fingrene! Tusen takk for komplimentet uansett 🙂

Post a Comment