Ukas helgetips: Legofestival!

Siden det fortsatt er høstferie i byen er det masse gøy som skjer for de små om dagen.

Lørdag drar Teknisk Museum i gang sin årlige, gigantiske Legofestival, og dumper et lass på ett tonn Lego utover bordene til fri avbenyttelse for byggeglade store og små.

Vi var der i fjor, og barna syntes det var supergøy med så mye forskjellige, farger, former og folk å velge mellom for Lego-kreasjonene sine.

Lego-bonanza!

I Vitensenteret har de i år også ordnet hauger med Duplo for de minste.

I tillegg vil barna kunne få se proffe Lego-byggere i aksjon, lage Lego-maleri, høre Lego-musikk (!), og være med på Lego-rebus. Lego-festivalen varer fram til 20. oktober. Vil du heller finne på noe utendørs i helgen er det fortsatt potetferie med masse gøyale aktiviteter på Folkemuseet.

Ønsker dere en riktig strålende helg!

 

 

No Comments
 • Ann

  04/10/2013 at 09:12 Svar

  Lego er virkelig kult! I Bergen er det fleire legoklubbar for barn der de møtast kvar veke og bygger (og gjerne programmerer lego). Gøy for voksne også 🙂 Ha ei riktig god helg Susanne!

  • Susanne Kaluza

   04/10/2013 at 10:06 Svar

   Er det sant? Så kult! Vet du hvor jeg kan finne mer info om det?

 • Marita

  04/10/2013 at 15:31 Svar

  Du som er så kreativ og har så mange gøye tips om aktiviteter m.m.: har du noen gøye leker/danseleker eller tips for øvrig som kan passe på disco for 1. – 4. klasse. Noe utenom limbo og danseleken (stoppe når sangen stopper). Trenger sårt noe inspirasjon 🙂
  God helg til deg og dine.

 • cheap jerseys?for sale

  24/12/2013 at 20:56 Svar

  Us hockey is complete with nearer to 4 million youngsters manufacturers, As a rule forceful, In addition, 1,700 specialists usually for the football.

Post a Comment