Ukas helgetips: Vinn billetter til Halloween-konsert

Denne helga skjer det skumle saker i byen.

Stabsmusikken feirer tradisjonen tro Halloween med en storstilt konsert på Akershus festning. Orkesteret har satt sammen et program med skummel, spennende og morsom halloween-musikk hentet fra alle tenkelige sjangere, og oppfordrer  små og store i publikum til å kle seg ut. Konferansier er selveste Barne-TV Andreas aka fysiker og programleder Andreas Wahl fra NRK Super, som skal vise rare og utrolige vitenskaps-eksperiment underveis i forestillingen.

Konserten varer i rundt en time, og det er en forestilling klokka 15 og en klokka 17. Billettene koster 200 kroner for voksne og 100 kroner for barn, men jeg har 4 billetter å gi bort!

Om du har barn over 6 år kan de også bli med på en spøkelsesvandring på selve festningen etter konserten. Det koster 50 kroner.

Har du lyst på gratisbilletter til konserten? I så fall trenger du bare skrive hvorfor i kommentarfeltet under og hvor mange du ønsker, så trekker jeg de heldige vinnerne fredag kveld!

No Comments
 • Anne B. Kalvik

  01/11/2013 at 06:57 Svar

  Etter en skikkelig kjip uke med mye dårlige nyheter og sjuke unger hadde det vært fint å gjøre noe ekstra koselig sammen 🙂

 • Tonje

  01/11/2013 at 10:47 Svar

  Så gøy og spennende, melder meg på. To voksne og to barn.
  Tonje

 • Kristine L.A.

  01/11/2013 at 11:54 Svar

  Åh! Dette hadde gutta mine elsket! Både Halloween, konsert og Andreas er jo kjempepopulært! :o) Håper vi «vinner»…men dette må vi jo få med oss uansett….;o)

 • C.

  01/11/2013 at 22:57 Svar

  Åh, det hadde vært fantastisk! To voksne og to barn. Vi elsker både musikk, Halloween og Andreas Wahl!

Post a Comment